- 24,753
- 26,091
- 113
Dm atman niye yasaklandıBaşkan o zaman nasıl iban atacağım adama özeli defalarca yazdım açın dedim acmadiniz .su yazdığıma bile cevap vermiyorsunuz
Dm atman niye yasaklandıBaşkan o zaman nasıl iban atacağım adama özeli defalarca yazdım açın dedim acmadiniz .su yazdığıma bile cevap vermiyorsunuz
Üç saat takip ettim ödülü nasıl alayım sen söyle
BanaKimi IBAN atıyoz
Helal sana cok guzel katlamissin sansin bol olsunBaşında yoktun rollun
Sen nereye kayboldunVay be Burası kazandı İrem saplamış
Bekliyorum sen nasıl dersen öyle alayım ödülü nasıl yapayım özel kapalı
Kardeşim bir yyerden de siz çıkmayın beDm atman niye yasaklandı
Bana atsın ben sana ulasırımÜç saat takip ettim ödülü nasıl alayım sen söyle
Kimi IBAN atıyoz
Bir kardeşimiz çağırdı kafamızı kırdı uyumuşuz yeni kalktık yine harman dolaşıyoruzSen nereye kayboldun
Heryerdeyiz soru sordum sadeceKardeşim bir yyerden de siz çıkmayın be
Forum kurallarına uyarsan sevinirim..Başkan o zaman nasıl iban atacağım adama özeli defalarca yazdım açın dedim acmadiniz .su yazdığıma bile cevap vermiyorsunuz
DM oluşturuyorum..Üç saat takip ettim ödülü nasıl alayım sen söyle
Beni anlamıyorsunuz DM kapali adamain rolü takip ettim iban istiyor nasıl atabilirim ona ibanimi siz yönetici olarak söyleyin öyle atayım cevap bekliyorumForum kurallarına uyarsan sevinirim..
TeşekkürlerDM oluşturuyorum..
Açılacak mı dm benin yani başkanDM oluşturuyorum..
Herkesı dm atıp para ısterdıgın ıcın mı kapattılarBeni anlamıyorsunuz DM kapali adamain rolü takip ettim iban istiyor nasıl atabilirim ona ibanimi siz yönetici olarak söyleyin öyle atayım cevap bekliyorum
Adamın dm açık nasıl atamiyonBeni anlamıyorsunuz DM kapali adamain rolü takip ettim iban istiyor nasıl atabilirim ona ibanimi siz yönetici olarak söyleyin öyle atayım cevap bekliyorum