- 50,024
- 37,853
- 113
Onun dm atması yasak mılletı darlamıs oncedenAdamın dm açık nasıl atamiyon
Onun dm atması yasak mılletı darlamıs oncedenAdamın dm açık nasıl atamiyon
Herkesten para istiyoDm atman niye yasaklandı
Aynı ben aynı ben en sevdiğim en sevdiğim🤣Herkesten para istiyo
Bende diyorum niye ağlıyor yav bende isticem sanırım en son sevdiğim Bi kankam dan hwhwHerkesten para istiyo
Tamam bana yaz ben senin işini coxeyim kavga çıkmasın mademSana yazayım ben numaramı atayım olmaz sen atarsın ona kardeşim atar atmaz o sorun değil
Banada dönmedi kiKardeşim sana telefon yazayım bana ulaş inan ordan atayım sana olur mu
Olsun sana ben yazayım numaramı bir medhaba de karfesim olur muBanada dönmedi ki
Hadiya tüh yazık olmuş
Erhan var daha güvenilir o yardımcı olurDolandırıcı adamın mi kardeşim siz nedir size birşey mi oluyor benle ilgili yazmayın insansınız
Bak güzel kardeşim adam buraya bı dönsün zaten olmazsa anlık olarak buraya konuyaSana yazayım ben numaramı atayım olmaz sen atarsın ona kardeşim atar atmaz o sorun değil
Bu s s atınca ne dedi peki yine mi eklemediler
Forumun huzurunu bozuyorsun
Kitlesinler ki adam ortada kalsın dimi sende az değilsin 🤣
Bu arada 24 saatdi diyip bakiye silen yatirimdan once 48 saat demisdi 2 kisiye sordum 2side 48 saat demisdi yatirdim sildiler 24 saatti diyipHadiya tüh yazık olmuş
Kaç gün oldu seninHadiya tüh yazık olmuş
Dur dost paramız gelmedi🤣🤣
Parası olmayınca böyle bu hep aynı kesin sigarası yok burdan yazıp rahatlıyorKitlesinler ki adam ortada kalsın dimi sende az değilsin 🤣