- 10,586
- 12,059
- 113
Herkese bol kazançlar...
Ekli dosyalar
-
444.5 KB Görüntüleme: 73
Maşallah çek gibi kupon, bol şans diyerek yerimizi alalım.Herkese bol kazançlar...
Bu kutlu davanda yanındayım kardeşim, kupon tuttuğu zaman bu zor günlerinde seni kalpten desteklediğimi hatırlayıp dostluğumuzun nişanesi olarak bunu bir ömür hatırlamanı temenni ederim. Kimse yokken biz vardık, buralar hep dutluktu diyeceğim kupon tutunca.Kalan 3
Bol şans 800 k başlangıcı olsunHerkese bol kazançlar...
Metin kardeşim Deadlong dostumuzun dağıtımı oldu mu, seni görevlendirmiş gece ben gece boyu saçımı süpürge etmiştim kendisi için bunu en iyi sen görmüşsündür, en son kapanışta uyuyakalmışım, dm ışığımın yanmamış olması kalbime bir hançer gibi saplandı, olduğum yerde yığılmışım, şimdi seni görünce konu aklıma geldi söylemek istedim.Bol şans 800 k başlangıcı olsun
Iyı bayramlar görev bıttı sıvıl hayattayım suanMetin kardeşim Deadlong dostumuzun dağıtımı oldu mu, seni görevlendirmiş gece ben gece boyu saçımı süpürge etmiştim kendisi için bunu en iyi sen görmüşsündür, en son kapanışta uyuyakalmışım, dm ışığımın yanmamış olması kalbime bir hançer gibi saplandı, olduğum yerde yığılmışım, şimdi seni görünce konu aklıma geldi söylemek istedim.
Görevi bitirdin fakat ardında yaralı bir kalp bıraktın. Sahiden iyi mi bayramlar?Iyı bayramlar görev bıttı sıvıl hayattayım suan
Bol kazançlar muratHerkese bol kazançlar...
NıceKalan 2
Kazananlar kulübüne hoşgeldinKalan 2
Buralar hep dutluktu.Kalan 2
dost sen ne anlatıyon tam olarakBuralar hep dutluktu.
Geçmiş olsun reisKayıp yine tekten gittik 216.5 a kadar yükselen maç 3. çeyrek 197.5 a düştü. oradan gitti üst oldu, yazık oldu. @Daimon
Geçmiş olsun dostum.dost sen ne anlatıyon tam olarak![]()