- 34,690
- 23,496
- 113
Geç dalganı bakalım, hesabımı fast işlemlere kiralayınca görüşürüzEskiden battalbey'de ayranla beraber 2.5-3 TL'ydi. Kurtarır mı seni dost o kadar?
Geç dalganı bakalım, hesabımı fast işlemlere kiralayınca görüşürüzEskiden battalbey'de ayranla beraber 2.5-3 TL'ydi. Kurtarır mı seni dost o kadar?
Sen olmak ayrıcalık isterBaba kimse ben olmak istemez. Kimseye tavsiye etmiyorum. Kamu spotudur.
Sene 2014 karabük 100. Yıl battalbeyEskiden battalbey'de ayranla beraber 2.5-3 TL'ydi. Kurtarır mı seni dost o kadar?
Bol şansTakip etmeyin çok fakirim. Herkese bol kazançlar ve iyi pazarlar
Bol şanslarTakip etmeyin çok fakirim. Herkese bol kazançlar ve iyi pazarlar
Bana da kokoreç alırsın o zamanGeç dalganı bakalım, hesabımı fast işlemlere kiralayınca görüşürüz
Ya bırak hep ayni muhabbeti yapıyor. Para bitince yok 15 dk içinde nakit veren site lazım, yok şöyle yok böyleSen olmak ayrıcalık ister![]()
Bol şans dostTakip etmeyin çok fakirim. Herkese bol kazançlar ve iyi pazarlar
11 o basmalik fakirlik güzel be bol şans 😂Takip etmeyin çok fakirim. Herkese bol kazançlar ve iyi pazarlar
La tüm param bu kadar. 20K kartlara lazım 6500 tel faturası, 5'e yakın kuzene borç, 750 TL internet. Bunlar başlangıç, ara sıcaklara geçeyim mi?Ya bırak hep ayni muhabbeti yapıyor. Para bitince yok 15 dk içinde nakit veren site lazım, yok şöyle yok böyle
Parası olunca taş taş geçiyor
250k ya çıkınca da aynı şeyleri diyorsun. Benim 500 ü ayır. Vallahi olay çıkarırım 😂😂😂 şaka bir yana kazanda gerisi önemli değil ( beş yüz)La tüm param bu kadar. 20K kartlara lazım 6500 tel faturası, 5'e yakın kuzene borç, 750 TL internet. Bunlar başlangıç, ara sıcaklara geçeyim mi?
Komagene'de en babası 105 mi 115 mi ne? Kaç kişilik menü bu?250k ya çıkınca da aynı şeyleri diyorsun. Benim 500 ü ayır. Vallahi olay çıkarırım 😂😂😂 şaka bir yana kazanda gerisi önemli değil ( beş yüz)
Kg olarak alacağım 😂Komagene'de en babası 105 mi 115 mi ne? Kaç kişilik menü bu?
Kokoreç 750+ büyük ayran 1000 kaymeKomagene'de en babası 105 mi 115 mi ne? Kaç kişilik menü bu?
Sakatat bizi aşar dostKokoreç 750+ büyük ayran 1000 kayme
1000 kayme diyince hepsi bozardı dostSakatat bizi aşar dost
Bol şans bebeğim fakirliğin gözü kör ola.. 🤣👋La tüm param bu kadar. 20K kartlara lazım 6500 tel faturası, 5'e yakın kuzene borç, 750 TL internet. Bunlar başlangıç, ara sıcaklara geçeyim mi?
Hiç pas vermiyorsun dostBol şans bebeğim fakirliğin gözü kör ola.. 🤣👋
Pas verecek şeymi bıraktılar be pozisyon kanka dağıldık dağıtırken , açıktaki kuponlar gelirse bi kalp koy öpüşelim olur mu sende gönül koyarsan ne diyim 🤞🏽yerin ayrı kadim dostumHiç pas vermiyorsun dost
Gönül koymadım dost. Beklentimiz olsa dm atar darlarız. Tebrik ediyoruz onu görmedin. Ondan sebep. Sıkıntı yok 👍🏻Pas verecek şeymi bıraktılar be pozisyon kanka dağıldık dağıtırken , açıktaki kuponlar gelirse bi kalp koy öpüşelim olur mu sende gönül koyarsan ne diyim 🤞🏽yerin ayrı kadim dostum