- 17,309
- 5,117
- 113
52 46
Zamanında yamuk yumuk konuştuğu için olabilir dost, dağıtım yapmak zorunda değil ama kimseyle yüksekten konuşamaz hele ki foruma geleli daha 2 hafta olur olmazNeden kimse bu @The Magician arkadasi takip etmiyor merhaba ettim valla
Bol sansHerkese bol kazançlar...
Tahmin etmiştim, ama ben bir kaç kere bizle birlikte sayı saydığını görmüştüm etkinlik olmayan bekleme de olan kupondaZamanında yamuk yumuk konuştuğu için olabilir dost, dağıtım yapmak zorunda değil ama kimseyle yüksekten konuşamaz hele ki foruma geleli daha 2 hafta olur olmaz![]()
Çok zevkinede olmasa gerekTahmin etmiştim, ama ben bir kaç kere bizle birlikte sayı saydığını görmüştüm etkinlik olmayan bekleme de olan kuponda![]()
Bilemem dost dağdan gelip bağdakine artistlik yapamazsın her yerin bi düzeni var forumun da öyleTahmin etmiştim, ama ben bir kaç kere bizle birlikte sayı saydığını görmüştüm etkinlik olmayan bekleme de olan kuponda![]()
60 49
Neyse zaman için de kimin ne olduğu belli oluyor zaten .Bilemem dost dağdan gelip bağdakine artistlik yapamazsın her yerin bi düzeni var forumun da öyle
62 49
mevzu nedir kardo pıçağı takalıımm 👊🏼🤩Bilemem dost dağdan gelip bağdakine artistlik yapamazsın her yerin bi düzeni var forumun da öyle
✅ 👏 👏Kazandı @Daimon