- 10,381
- 11,887
- 113
40-40 yine kıramadı set puanı40-30 hiç kıramadı şu ana kadar 0/4
40-40 yine kıramadı set puanı40-30 hiç kıramadı şu ana kadar 0/4
Ona ne hiç oynadım ne takip ettim nasil bişey bize yariyorTenis kazandı, snooker'a kaldık
Yensin bizim eleman düz o yarıyor :d bu turnuvayı takip etmedim açıkçası, çöpler turnuvası. Best of 3 mü 5 mi vs mi bilmiyorum kaç frame. Başlasın bakarızOna ne hiç oynadım ne takip ettim nasil bişey bize yariyor
Ooo beyler tek frame miş :d ölüm kalım işi tamYensin bizim eleman düz o yarıyor :d bu turnuvayı takip etmedim açıkçası, çöpler turnuvası. Best of 3 mü 5 mi vs mi bilmiyorum kaç frame. Başlasın bakarız
başlayınca atayımTakip ettiğin siteden link atarmisin betco da yok @The Magician
O ne atan alır mı 😁Ooo beyler tek frame miş :d ölüm kalım işi tam
1 oyun gibi düşün. 15 dk üzerinden oynayacaklar, yüksek puanı olan ya da bitiren alır. Shootout tarzıO ne atan alır mı 😁
Shootout da bilmiyorum cahilim ben boşver anlatmaya uğraşma ne zaman basliyor onu söyle heter hsjdjf1 oyun gibi düşün. 15 dk üzerinden oynayacaklar, yüksek puanı olan ya da bitiren alır. Shootout tarzı
00:30 diyor valla bekliyoruzShootout da bilmiyorum cahilim ben boşver anlatmaya uğraşma ne zaman basliyor onu söyle heter hsjdjf
Final kuponu paylaştım bir tane daha. Çekiliş yaparız gelirse işte ufak. Sabah tenisten devam ederim uyuyabilirsemFinal mı gelirse![]()
bol şans kralHerkese bol kazançlar...
Yayın 1xbet'te olur heralde diğer maçın var şu an çünkü. Bizim maç daha canlıya düşmedi belki greene maçından sonra başlarShootout da bilmiyorum cahilim ben boşver anlatmaya uğraşma ne zaman basliyor onu söyle heter hsjdjf