Ufak bi ödül bize düşmezmi reis🥰
Ufak bi ödül bize düşmezmi reis🥰
Yav kardeş siz utanmaz mısınız? Beni tanımıyorsun etmiyorsun, 15K sadece acil borçlarım diyorum. Götü boklu bir 4K kazanmışım hala nasıl tırnaklarım peşindesiniz 2 tane tip. Sen gönder varsaUfak bi ödül bize düşmezmi reis🥰
Tamam kızma laYav kardeş siz utanmaz mısınız? Beni tanımıyorsun etmiyorsun, 15K sadece acil borçlarım diyorum. Götü boklu bir 4K kazanmışım hala nasıl tırnaklarım peşindesiniz 2 tane tip. Sen gönder varsa
Keşke böyle dertlerim olsa. TebriklerGüncel ve acil olan borçlar şu şekilde;
6.5K tel (gecikmede)
3.500 kart borcu(asgari gecikmede)
2K kart borcu
1.6K tekel
1.5 K kart yapılandırma taksidi
İlk olarak bu paraları çıkarırsam iyi olur, sonrasına sonra bakarım. Herkese bol kazançlar...
Abi türkcell mi kullanıyorsun aynı şeyi bende yaşıyorumGüncel ve acil olan borçlar şu şekilde;
6.5K tel (gecikmede)
2K kart borcu
1.6K tekel
İlk olarak bu paraları çıkarırsam iyi olur, sonrasına sonra bakarım. Herkese bol kazançlar...
ayni durumdayiz 😂Güncel ve acil olan borçlar şu şekilde;
6.5K tel (gecikmede)
2K kart borcu
1.6K tekel
Çıtırdan dağıtım olmaz mıYav kardeş siz utanmaz mısınız? Beni tanımıyorsun etmiyorsun, 15K sadece acil borçlarım diyorum. Götü boklu bir 4K kazanmışım hala nasıl tırnaklarım peşindesiniz 2 tane tip. Sen gönder varsa
Ozaman tebriklerGüncel ve acil olan borçlar şu şekilde;
6.5K tel (gecikmede)
2K kart borcu
1.6K tekel
✅ 👏 👏