- 3,504
- 2,189
- 113
Dostum sen benim gördüğüm en iyi tahmincisin yakın olsak iş teklifinde bile bulunmak isterdim
rakiptede bir şey yok halbuki çiftler maçlarına bu yüzden oynamayı sevmiyorum eşlerden biri konsantre değilse o gün analiz edip kazanacağını düşündüklerin yeniliyor ya da seti veriyorValla bende uçmuştum net,bi deneme bonusu veren siteden onay bekliyodum,onaylansaydi tie breakte ona oynucaktim,iyikide onay almamış
Maçı alira oynadim bakalım deneme bonusundarakiptede bir şey yok halbuki çiftler maçlarına bu yüzden oynamayı sevmiyorum eşlerden biri konsantre değilse o gün analiz edip kazanacağını düşündüklerin yeniliyor ya da seti veriyor
Sağlık olsun dostValla 3-4 öne geçiyosun servis sende, gidip double fault yapıp seti veriyorsan benim umrumda olmaz bana mı oynuyosun kardeşim yani. @Shellac kayıp
2.seti gidip 0-6 aldılarMaçı alira oynadim bakalım deneme bonusunda
Son sette sicabilir bunlara belli olmaz 😅😅2.seti gidip 0-6 aldılar![]()
set yok direk tie-break neyse 2. set alır demiştim, masa tenisi ile kombinleyip, işim bitti bu kerestelerle.Son sette sicabilir bunlara belli olmaz 😅😅
Maçı alir dedim 7-1 rezil oldularset yok direk tie-break neyse 2. set alır demiştim, masa tenisi ile kombinleyip, işim bitti bu kerestelerle.
deneme bonusuymuş en azından boşver 10-2 bitti acımadılarMaçı alir dedim 7-1 rezil oldular
Degisik bi maçtı, ikinci seti 0-6 bitti filandeneme bonusuymuş en azından boşver 10-2 bitti acımadılar