Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı The Magician - İkili 21.6K

Kupon Miktarı
21607
Kupon Oranı
2.51

gonghu1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,287
1,070
113
ikinci şey vakası burda keyfi paylaşıyor herhalde 🤣🤣

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,527
12,018
113
Birşey çıkmaz dost bu arkadaştan diğer arkadaşlarda şansını dene 🤣
Yav sen ve senin gibileri yoksaya yoksaya yoruldum arkadaş, forumdan sırf bu sebeple uzaklaştım, geri geldim yine sporlanarak üremişsiniz. Kardeş canım ister dağıtırım, canım ister dağıtmam. 3 kere dağıttım biri foruma kayıt olduğum ilk hafta olmak üzere. Tebrik eder geçersin, insanlar millete dağıtmaya kupon paylaşmıyor, muhabbet olsun diye paylaşıyor. Kibar olayım diyorum illa insanın ayarını bozuyorsunuz. Neyse iyi geceler.

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,249
3,614
113
Yav sen ve senin gibileri yoksaya yoksaya yoruldum arkadaş, forumdan sırf bu sebeple uzaklaştım, geri geldim yine sporlanarak üremişsiniz. Kardeş canım ister dağıtırım, canım ister dağıtmam. 3 kere dağıttım biri foruma kayıt olduğum ilk hafta olmak üzere. Tebrik eder geçersin, insanlar millete dağıtmaya kupon paylaşmıyor, muhabbet olsun diye paylaşıyor. Kibar olayım diyorum illa insanın ayarını bozuyorsunuz. Neyse iyi geceler.
Bosver sakin ol ,takma .

yagunay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,145
3,689
113
Boşverr paylas sen müsaitsek takip ederiz. Mesaide bana da iyi oluyor :)

gonghu1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,287
1,070
113
Senden Birşey istedimmi sanada iyi geceler

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
43,757
15,774
113
Tebrikler dost sahalara dönmüşsün