- 17,149
- 6,123
- 113
İlk adımda yatar 1.10Bende denicem hep all in girdin demi
İlk adımda yatar 1.10Bende denicem hep all in girdin demi
yok bir noktada bolusturdum 2 K 3K vs ama 150 TL 900 TL ilk 2 K vs olduğunda all in girdim, onu bölüştürecek bir şey yok zaten para değil.Bende denicem hep all in girdin demi
Kötüyü çağırmaİlk adımda yatar 1.10
Bazı sitelerde sana göre etkinlik var 100 ile başlıyorsun 10 adım 1.10 1.20 oran 2 orana kadar basarirsan kasa zaten senin 25 k freebet veriyor dene derimyok bir noktada bolusturdum 2 K 3K vs ama 150 TL 900 TL ilk 2 K vs olduğunda all in girdim, onu bölüştürecek bir şey yok zaten para değil.
All in girecek kasa bile yok bizde sansda yokKötüyü çağırma
Bende de yok şuan olsa niye sağda solda rol takip edim olunca demek istedim shdjAll in girecek kasa bile yok bizde sansda yok![]()
baba ben etkinlik falan uğraşamam sarmıyor beni onlar, bir de sitelerle uğraş. Benim tek aldığım bonus kayıp bonusu bir de bazen yatırıma 5 TL 10 TL den spin oluyor onları alırım. o kadar maç biliyorsam üst üste 25K dan fazla kazanırım zaten etkinliğe değmez.Bazı sitelerde sana göre etkinlik var 100 ile başlıyorsun 10 adım 1.10 1.20 oran 2 orana kadar basarirsan kasa zaten senin 25 k freebet veriyor dene derim
Kirdirdi sanırım 0-40Coria'nin eli ayağı titriyor bir fırsat bulsam da kendimi kırdırsam diye, ha gayret