30 Eyl 2023 #61 V Valeks Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 144 46 28 Ama burda hatalı olan kusura bakmasın ama admin
30 Eyl 2023 #62 V Valeks Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 144 46 28 Zaten saçmalık şuan bu ben yeni yeni katiliyom foruma daha önce aktif değildim ama şu durum komedi cidden
Zaten saçmalık şuan bu ben yeni yeni katiliyom foruma daha önce aktif değildim ama şu durum komedi cidden
30 Eyl 2023 #63 The Magician Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 10,383 11,889 113 BJK' Alıntı: Sen kimsin hayırdır senin paran bana geçmez adama bak ya Genişletmek için tıkla ... dostum sen rahatsız falan mısın? Durduk yere gelmişsin sataşmışsın bana
BJK' Alıntı: Sen kimsin hayırdır senin paran bana geçmez adama bak ya Genişletmek için tıkla ... dostum sen rahatsız falan mısın? Durduk yere gelmişsin sataşmışsın bana
30 Eyl 2023 #64 BJK Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 11,518 6,106 113 The Magician' Alıntı: dostum sen rahatsız falan mısın? Durduk yere gelmişsin sataşmışsın bana Genişletmek için tıkla ... Ben sana bir söz demedim rica etsem konu kapansın
The Magician' Alıntı: dostum sen rahatsız falan mısın? Durduk yere gelmişsin sataşmışsın bana Genişletmek için tıkla ... Ben sana bir söz demedim rica etsem konu kapansın