- 10,581
- 12,059
- 113
Herkese bol kazançlar... Gelirse artık kapanan telefonu bir ödeyeyim de kalanla devam ederiz.
Ekli dosyalar
-
233.9 KB Görüntüleme: 49
Bol şanslar kardeşHerkese bol kazançlar... Gelirse artık kapanan telefonu bir ödeyeyim de kalanla devam ederiz.
yok yav 5.1K fatura, elime de son 2 haftada geçti baya para aslında ama kıyamadım 5K ona vermeye, biraz daha katlayıp öderim kasa olsun dedim de, kesildi hat şimdi. Bu gelirse aradan çıkarırım artık.Len nasıl bir kapanmadir bu 10 yıllık fatura mı 😀🤪
Hadi ya 😔 umarım kazanır da ödersin faturanıyok yav 5.1K fatura, elime de son 2 haftada geçti baya para aslında ama kıyamadım 5K ona vermeye, biraz daha katlayıp öderim kasa olsun dedim de, kesildi hat şimdi. Bu gelirse aradan çıkarırım artık.
Bol. ŞansHerkese bol kazançlar... Gelirse artık kapanan telefonu bir ödeyeyim de kalanla devam ederiz.
ya da scoreboard hatalı önceki maçtan kalmış, ısınıyorlar çünkü şu anO değil de Ofek'in maç başlamış çoktan ilk seti 6-1 almış, 2. set 1-3 geride. Ben başlamamış gibi oynamıştım bakmadan
Gece şansın açık olurda gelir umarim. Gelirse de unutma reis dediklerimiO değil de Ofek'in maç başlamış çoktan ilk seti 6-1 almış, 2. set 1-3 geride. Ben başlamamış gibi oynamıştım bakmadan
başlamış cidden, kaldığı yerden devam ediyor.O değil de Ofek'in maç başlamış çoktan ilk seti 6-1 almış, 2. set 1-3 geride. Ben başlamamış gibi oynamıştım bakmadan
Devam ediyorbaşlamış cidden, kaldığı yerden devam ediyor.
Zaten gelse de iade mi olur nolur belli değil. Kaybedince iade olmaz ama bizim şansa1x pierre'e 1.36 veriyor. Sanmıyorun geleceğini o maçın, hayırlısı.
Kaybedince iade olmaz daZaten gelse de iade mi olur nolur belli değil. Kaybedince iade olmaz ama bizim şansa![]()
Hah buldum ev iyi de buna baglı kuponAga dıgeri nerde ya kaybettim