- 49,120
- 53,910
- 113
Hocam sendemi anlamıyorsun bu illettenKırmış dost ne anlama geliyor bilmiyorum ama iyi bişey sanırım @The Magician
Hocam sendemi anlamıyorsun bu illettenKırmış dost ne anlama geliyor bilmiyorum ama iyi bişey sanırım @The Magician
Senin ödül 5 TL arttıKırmış dost ne anlama geliyor bilmiyorum ama iyi bişey sanırım @The Magician
Yok dost vala hiç ne oynadım ne takip ettim bu tenisi bugüne kadarHocam sendemi anlamıyorsun bu illetten
Kornerden devamYok dost vala hiç ne oynadım ne takip ettim bu tenisi bugüne kadar
Ama karilari biliyon olmadi bu isteYok dost vala hiç ne oynadım ne takip ettim bu tenisi bugüne kadar
Aynen öyle dost ayakta zor duruyorheyecan istiyordunuz kirdirdi iste, size de bir sey begendirilmiyor. kirariz simdi yine 3 1 olur, monique barry nin ahi gitmis vahi kalmis
dost ben ay da 2 3 tur 100 200K donuyorum, neyine heyecanlanayim yeni bir sey degil ki. 1M basarsam bir ara tekrar yorumlayalim bu konuyuAğa asıl sen heyecanlanıyor musun onu söyle
Erkekliğin şanındandır karıları bilmek enişteAma karilari biliyon olmadi bu iste