- 10,344
- 11,868
- 113
Gelirse elektrik, su, dürümcüye borcu ve migros pay'i öderiz. Telefonu ödedik. Herkese bol kazançlar...
Ekli dosyalar
-
321.6 KB Görüntüleme: 35
Merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım bol şans diliyorum takipteyimGelirse elektrik, su, dürümcüye borcu ve migros pay'i öderiz. Telefonu ödedik. Herkese bol kazançlar...
Bol şans inşallah gelir borç bitmiyorkiGelirse elektrik, su, dürümcüye borcu ve migros pay'i öderiz. Telefonu ödedik. Herkese bol kazançlar...
Aldım takibe hepsiniMerhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım bol şans diliyorum takipteyim
Çoğu da bu iletten zaten 1M kazansam bugün haftaya yine borclanirim. Kara delikBol şans inşallah gelir borç bitmiyorki
Seni biliyorum tahminlerin iyi güzelde kazaniyon ama tekrar vermemen lazim kazandığını ilk başta borçlara ver sonra kalaniyla oyna tekrar borç kötü bir durum vala benimde bankalara borcum varÇoğu da bu iletten zaten 1M kazansam bugün haftaya yine borclanirim. Kara delik
Le Mans da 2-12 yedi masallahGalan ilk seti alır, Diego maçı alır diye düşünüyordum da patates olduk
4-17 oldu maşallah koçumLe Mans da 2-12 yedi masallah
bol şanslar başkanGelirse elektrik, su, dürümcüye borcu ve migros pay'i öderiz. Telefonu ödedik. Herkese bol kazançlar...
Gelmiş çekGelirse elektrik, su, dürümcüye borcu ve migros pay'i öderiz. Telefonu ödedik. Herkese bol kazançlar...
Sağlık olsun 🙏Gelirse elektrik, su, dürümcüye borcu ve migros pay'i öderiz. Telefonu ödedik. Herkese bol kazançlar...
Geçmiş olsun reis