- 10,387
- 11,919
- 113
Uzun zamandır kupon paylaşmıyordum, tövbeyi bozalım bari bu gecelik, zaman geçsin maksat.
Herkese bol kazançlar...
Herkese bol kazançlar...
Ekli dosyalar
-
89.3 KB Görüntüleme: 54
WNBA gelirse rahat won olur hocam güzel kombin bol şansUzun zamandır kupon paylaşmıyordum, tövbeyi bozalım bari bu gecelik, zaman geçsin maksat.
Herkese bol kazançlar...
Ben Meksika maçı için aynısını düşünüyorum, Las Vegas'tan ziyade. Teşekkürler.WNBA gelirse rahat won olur hocam güzel kombin bol şans
Estağfurullah reis yorumladık sadece ben teşekkür ederim iyi gecelerBen Meksika maçı için aynısını düşünüyorum, Las Vegas'tan ziyade. Teşekkürler.
Yarın izinliyim hocam takipliyelim muhabbet edip WNBA ben keyfi de izlemeyi seviyorum getiririz umarım kuponuMeksika tamam, kalan 2, 7 Dakikada 41 attılar. Elinize sağlık arkadaşlar.
Bol şanslar reis kazanır umarımUzun zamandır kupon paylaşmıyordum, tövbeyi bozalım bari bu gecelik, zaman geçsin maksat.
Herkese bol kazançlar...
bol sansUzun zamandır kupon paylaşmıyordum, tövbeyi bozalım bari bu gecelik, zaman geçsin maksat.
Herkese bol kazançlar...
Barem yüksek diye korkmuştum fena durdular şaka gibi umarım gelirİlk çeyrek 50, ikinci çeyrek 3 dk da 4
mola aldılar moladan sonra 1.20 bile boş geçti28 lazım ama tıkandılar