- 4,519
- 1,105
- 113
Bol şans
15 20 dk içinde ödüyor dost burası geneldeDostlar herkesin emeğine desteğine sağlık teşekkürl ediyorum sonuçlansin çekim vereyim odenince 1 kişiye ulaşırım rol açar
Söyle dostBirşey diyeceğim de ayıp olacak
Saol dostTebrikler dostum
İnşallah öderler bu sefer dostumÇekim red edildi başka yöntemle talep verin dediler biraz önce tekrar talep verdim bakalım bekliyorum daha ödenmedi
Ekli dosyayı görüntüle 975809
Tebrikler knka arttirmişsin heralde biraz şansin guzel bugunÇekim red edildi başka yöntemle talep verin dediler biraz önce tekrar talep verdim bakalım bekliyorum daha ödenmedi
Ekli dosyayı görüntüle 975809
Çekemedim ki bonus çevrimi düşmedi bı türlü en son bastım futbol da iki maça öyle çekildi. Anlamadım ki basket geçersiz mi kurallarda basketbol voleybol futbol yazıyor ama neyseki tuttu kuponlarTebrikler knka arttirmişsin heralde biraz şansin guzel bugun
Hayırlısı olmuş dostumÇekemedim ki bonus çevrimi düşmedi bı türlü en son bastım futbol da iki maça öyle çekildi. Anlamadım ki basket geçersiz mi kurallarda basketbol voleybol futbol yazıyor ama neyseki tuttu kuponlar
Kayıpta edebilirdim kumarda bı kere kaybet tmm zaten varın yoğun gidiyor bu kez şanslıydıkHayırlısı olmuş dostum![]()
Çevrim 1x değil mi ki şartlarada yazmamuşlarÇekemedim ki bonus çevrimi düşmedi bı türlü en son bastım futbol da iki maça öyle çekildi. Anlamadım ki basket geçersiz mi kurallarda basketbol voleybol futbol yazıyor ama neyseki tuttu kuponlar
1.5 falan heralde ilk kuponu yapınca %60 gösteriyordu sonra düşmedi tam emin değilim ama futbol bahsi olacak kuponda heralde.Çevrim 1x değil mi ki şartlarada yazmamuşlar
Doğru söylüyorsun kuralları daha net yazmalılarKayıpta edebilirdim kumarda bı kere kaybet tmm zaten varın yoğun gidiyor bu kez şanslıydık
Bütçe nedirYatırıma güzel Bonus veren site varmı arkadaşlar