- 43,953
- 8,455
- 113
Rol açma şartı yoktu ama ben yinede açtım @kalabak22 dosta teşekkürler
Başarırsak 1 kişiye roll açtırırız bizde
Bol şans dostRol açma şartı yoktu ama ben yinede açtım @kalabak22 dosta teşekkürler
bol şans dostRol açma şartı yoktu ama ben yinede açtım @kalabak22 dosta teşekkürler
herkes demiyelim hocam bende dahilHerkes almış adamdan para herkes zengin bı biz kaldıkfakir
Nasip dostum bi bakmışsın @kalabak22 çalmış kapını , bol şansların olsun dostum sana da @TheNightMareHerkes almış adamdan para herkes zengin bı biz kaldıkfakir
Yokya adam bana bilerek atmadı yoksa 3 günde ,7 rolünde 11 saat takip ettik bu kadarı şansızlık değildirNasip dostum bi bakmışsın @kalabak22 çalmış kapını , bol şansların olsun dostum sana da @TheNightMare
Belki güzel bir yeri vardır dostum sen yüreğini temiz tut yine deYokya adam bana bilerek atmadı yoksa 3 günde ,7 rolünde 11 saat takip ettik bu kadarı şansızlık değildirsağlık olsun
Bastacisin sağlık olsun nasipten öte yol yokBelki güzel bir yeri vardır dostum sen yüreğini temiz tut yine de
🙏🙏🙏Bastacisin sağlık olsun nasipten öte yol yok
Kim atmadi sana looo gidip basalım rooluYokya adam bana bilerek atmadı yoksa 3 günde ,7 rolünde 11 saat takip ettik bu kadarı şansızlık değildirsağlık olsun
Eyvallah dost boşver salla gitsinKim atmadi sana looo gidip basalım roolu