- 18,918
- 6,056
- 113
Bonuslarıda onları olsun çek gitsinÇekim beklemede ve No bonus olmuşum hayırlı olsun😃
Bonuslarıda onları olsun çek gitsinÇekim beklemede ve No bonus olmuşum hayırlı olsun😃
Yok öderler ama açmazlar birdahaiptal edip no bonus demezler inşallah
silmeyip ödesinler de açmasalar da çokta umurumuz da degil ilk no bonusu degildirYok öderler ama açmazlar birdaha
mesele o degil inan kimse çözememiştir sebebini şimdiye kadar benim 1 lira çekimim olmayan site no bonus yapıyor beni padişahbet meselaZaten adam bonustan kaybetti salaklarmidjr nedir no Bonus yapmak nasıl bir mantık 🤣
Vesile oldu diyeZaten adam bonustan kaybetti salaklarmidjr nedir no Bonus yapmak nasıl bir mantık 🤣
Onlar bana da aynısını yapmıştı, reziller.mesele o degil inan kimse çözememiştir sebebini şimdiye kadar benim 1 lira çekimim olmayan site no bonus yapıyor beni padişahbet mesela
Kazancın bol olsun kral sen dm ay biz niye atalım 😀Dostlar çekim gelince totemleyenlerden 2 dedim ama 3 kişiye ulaşacagim isteyen rol açar ihtiyacı olan acmasa da olur. Dm den kimse yazmasın rica ediyorum
Tebrikler dostDostlar siteye normal giriş yok VPN ile girip çekim verdim 19.500₺
Son kuponuda yükleyemiyorum boyut hatası veriyor niyeyse.
Herkesin desteğine teşekkür ediyorum
İlerleyen saatlerde duruma göre açarız belki dost@TheNightMare yeni rol var mi
Kazancın için tebrik ederim dostArkadaşlar çekim geldi ödüller gönderildi burda olan olmayan toplam 9 kişiye ödül attım daha kimse yazmasın rica ediyorum herkese bol şanslar
Kesene bereketArkadaşlar çekim geldi ödüller gönderildi burda olan olmayan toplam 9 kişiye ödül attım daha kimse yazmasın rica ediyorum herkese bol şanslar