- 7,830
- 3,743
- 113
Parça ponçik ediyorlar adamı basedemezsinHemen saldiriyorlarda
Parça ponçik ediyorlar adamı basedemezsinHemen saldiriyorlarda
Ablam bol şanslarin olsun @sinansrml63Bol şans kral takipteyiz
Nenesi grubanYok, sadece bol şans diledim, yorgunum, takip edemem.
Neden cevap alamiyoruzzzAblam bol şanslarin olsun @sinansrml63
Kardeş sen hiç uyumuyor musun 24 saat buradasınKarde
Kardeş iki rol takip etme rollerin şerefi kalmadı sizin yuzunuzden ya hikmetki ya bura seç kendine
NenemmmNenesi gruban
Bir hanıma yakışmıyor giren çıkan ne falan pembe kurdele bağlayıp küfür ediyonYalan atmıyorum en son ondan ödül aldım dün açtığım rollüde kendi paramla açtım sana ne giren çıkan var sor bakalım roll açanlara yada konuları incele en son ne zaman almışım bugünde bana sarma niyetin var senin utanman olsun 3 kuruş için dünden beri rollerde sarıosun millete
Bol şans geçmi kaldıkAma para 2.adim
Ekli dosyayı görüntüle 968329
La erkek o erkek ne hanımıBir hanıma yakışmıyor giren çıkan ne falan pembe kurdele bağlayıp küfür ediyon
Bol sanssssAma para 2.adim
bol şans hadi bakalımAma para 2.adim
bol şansAma para 2.adim
Yok kardesKardeş sen hiç uyumuyor musun 24 saat buradasın
Bol şansAma para 2.adim
Sınavın var ama gece gündüz buradasın at ibanda atalım para sarma millete adaptan bahsediyorsun karşındaki kişiyle nasıl konuşulacak üslup bilmiyorsun ban yemeye niyetim yok uğraşmaUlan kime sarmisim 3 kuruş için lan utanmaz herif rolü takip etmiyorum sınavım var aw sizin gibi issizmiyim ben zaten ayda 3 4 gün takip ederim siz meslek haline getirmiş siniz artık 500 lira kendi paranla rol açtım diye kabadayılik yapmak millete satarım ben senin gibi uyaniklara