- 23,148
- 7,833
- 113
Tebrikler ikramiye kazandinizz
Roll devamke.Seri maçı çünkü aw seri 2:2 idi galibiyet her iki takım içinde fena önemliydi son ana kadar kullandı ev.Tebrik ediyorum herkesi bol şanslar
pekiSeri maçı çünkü aw seri 2:2 idi galibiyet her iki takım içinde fena önemliydi son ana kadar kullandı ev.Tebrik ediyorum herkesi bol şanslar
Aleyküm selamSelam katılım için heyecanlıyım
En çokta seni tebrik ediyorum Caner’im saniye saniye yayın akışı yaptın bize en çok sen hakettin 😂
😁😁Selam katılım için heyecanlıyım
bizi beğenmezler emmoğluEn çokta seni tebrik ediyorum Caner’im saniye saniye yayın akışı yaptın bize en çok sen hakettin 😂
@LordVoldemort adam ortak bile oldu awq paraya baksana ALACAĞIMIZ 😂😂@TheNightMare roll devamsa cekimden sonra başka sitede devam et alacagımızı aldık buradan
seni beğenmeyen ölsünbizi beğenmezler emmoğlu
bana hak düşerse ortağım değil sahibidir candan öte benim için lordum@LordVoldemort adam ortak bile oldu awq paraya baksana ALACAĞIMIZ 😂😂
Çok mesai harcadı bu rolde bro arkadan soluyor nefesi klavyeye basmaktan 😂@LordVoldemort adam ortak bile oldu awq paraya baksana ALACAĞIMIZ 😂😂
Bol şans dostCement (4x4)
Sokol (4x4)
Maçına ilk çeyrek ev +3.5 san aldık kuponu oynadım site domain gitti gelince atarım kuponu
8333 bastık yine 1.60 orana
bol şansCement (4x4)
Sokol (4x4)
Maçına ilk çeyrek ev +3.5 san aldık kuponu oynadım site domain gitti gelince atarım kuponu
la zaten buradan alacagımızı aldık niye buradan zorluyorsunCement (4x4)
Sokol (4x4)
Bol sansCement (4x4)
Sokol (4x4)