- 5,487
- 1,523
- 113
Depe helal olsun 2 kuponda da kazandırdı
İyi risk aldı amaDemek ki şans yanında olunca para katlanıyor
Orası öyleİyi risk aldı ama
Ben öyle yapardım 3 k foruma takipleyen sonra sağlam bi el vurur uyurdum 😅😅😅😅Gereken odur😍
Kao 3 lüğü iyi kaçırdı ama sondakini
Depp bırakmadı aynenDepe helal olsun 2 kuponda da kazandırdı
Azmin sonu duvarı delmek kanka😃Azmin sonuu
Em güzeli yarında hafta sonu öğleyin kalkardımm😍👍Ben öyle yapardım 3 k foruma takipleyen sonra sağlam bi el vurur uyurdum 😅😅😅😅
Delindii duvarr 😅🙏Azmin sonu duvarı delmek kanka😃
Dost bu son adımdı zaten konuyu açarken de yazdım 3 diye de kupon sonuçlanmadı maç bitti göstermiyor hiçbir yerde rakibe sayı yazabilirler bizden silebilirler ben kazandindigimizdanda emin değilim kiDaha sal kendı hallerine bunları 3.çegrek bulaşma dost kalp dayanmıyor 😀
O Sigara paketi nasıl olurda bitmez bu kadar strese 😅@TheNightMare sigara içiyorum çekim ver gelcem 😅😅😅😅
Hesaba geçmedi demi daha para bekletiyorlarDost bu son adımdı zaten konuyu açarken de yazdım 3 diye de kupon sonuçlanmadı maç bitti göstermiyor hiçbir yerde rakibe sayı yazabilirler bizden silebilirler ben kazandindigimizdanda emin değilim ki
Düzeltir betco birazdanDost bu son adımdı zaten konuyu açarken de yazdım 3 diye de kupon sonuçlanmadı maç bitti göstermiyor hiçbir yerde rakibe sayı yazabilirler bizden silebilirler ben kazandindigimizdanda emin değilim ki
Aı score de resmi wonDost bu son adımdı zaten konuyu açarken de yazdım 3 diye de kupon sonuçlanmadı maç bitti göstermiyor hiçbir yerde rakibe sayı yazabilirler bizden silebilirler ben kazandindigimizdanda emin değilim ki
Betcolar sonuclandırmadı aynen umarım bi aksilik yaşamazsınDost bu son adımdı zaten konuyu açarken de yazdım 3 diye de kupon sonuçlanmadı maç bitti göstermiyor hiçbir yerde rakibe sayı yazabilirler bizden silebilirler ben kazandindigimizdanda emin değilim ki
Reis şokta mısın bitti bitti betco ise gelir az sabır gel sigara icekDost bu son adımdı zaten konuyu açarken de yazdım 3 diye de kupon sonuçlanmadı maç bitti göstermiyor hiçbir yerde rakibe sayı yazabilirler bizden silebilirler ben kazandindigimizdanda emin değilim ki
Sonuç altyapıya geçmemiştir dahaDost bu son adımdı zaten konuyu açarken de yazdım 3 diye de kupon sonuçlanmadı maç bitti göstermiyor hiçbir yerde rakibe sayı yazabilirler bizden silebilirler ben kazandindigimizdanda emin değilim ki