- 47,009
- 9,420
- 113
Bilmiyorum izliyordum maçı tam 29.19 da korner oldu inş resmi sonuçlandırmadir 31 sayarlarBetco 30 ama every 31 gosteriyor silinmez bu
Bilmiyorum izliyordum maçı tam 29.19 da korner oldu inş resmi sonuçlandırmadir 31 sayarlarBetco 30 ama every 31 gosteriyor silinmez bu
Cekim gelsin isterse sonra site bakiyesi -5k olsunBilmiyorum izliyordum maçı tam 29.19 da korner oldu inş resmi sonuçlandırmadir 31 sayarlar
Ne kısmeti dost bugün sabah 10 dan beri cek yatır rahat 50-60k para döndü elde sıfır Arjantin korner mafetti beni daha da korner olur oynamam bu dünya kupasındaKismetin varmis bu gun
Çekim onay aldı bakalım burdan da iptal etmezler heraldeCekim gelsin isterse sonra site bakiyesi -5k olsun
InsallahÇekim onay aldı bakalım burdan da iptal etmezler heralde
Olmaz olmaz dakka 31 de gösteriyor çoğu yer sanırım kullanılma süresine bakıyor tebrikler. Kayıp bonusuyla iyi yürüdün bugünÇekim onay aldı bakalım burdan da iptal etmezler heralde
Muhtemelen öyle oldu baya geç kullandı 30 da oldu 31 de kullandı kıl payı kurtardıkOlmaz olmaz dakka 31 de gösteriyor çoğu yer sanırım kullanılma süresine bakıyor tebrikler. Kayıp bonusuyla iyi yürüdün bugün![]()
Rez dedikMuhtemelen öyle oldu baya geç kullandı 30 da oldu 31 de kullandı kıl payı kurtardık
Ordan kurtarmışsın aynen şans yaver gitmiş. İnşallah bi dahaki yatırımda kayıp bonusuna ihtiyac kalmazMuhtemelen öyle oldu baya geç kullandı 30 da oldu 31 de kullandı kıl payı kurtardık
Çek hemencecikkazandı gösterdiler bunlar
Ekli dosyayı görüntüle 989482
Geldi çekim 2 adım atalım olursa rollerizRez dedik
Hadi cabuk sigaram yokGeldi çekim 2 adım atalım olursa rolleriz