- 19,438
- 7,372
- 113
Kesene bereket knk 🙏😇
@Hakan170 burda destekleri toplarsın özelden ulaşırm diğer konudaki yorumlar geçersiz konu kirlenmeden
bol şans
Kesene bereket knk 🙏😇
@Hakan170 burda destekleri toplarsın özelden ulaşırm diğer konudaki yorumlar geçersiz konu kirlenmeden
bol şans
Son 1 haftada 300 batırdım usta 2 gündür kupon dahi yapmadım düşün halimiBilmem mi 100 100 çekiyordun 3 ay önceye kadar dost
kesene bereket kardo sonunda aldın
bol şans
Kesin yine yatar@ThomasMusk bu konuda takipleyenlere versen daha iyi gibiydi dost karar senin tabi ama dünden beri de baya takip ettik şimdi yeni kupon yine bizim cenabetligimize tutmaz 😅
zaten en mantıklısı bu kardo@ThomasMusk bu konuda takipleyenlere versen daha iyi gibiydi dost karar senin tabi ama dünden beri de baya takip ettik şimdi yeni kupon yine bizim cenabetligimize tutmaz 😅
Kısmetmiz yoksa 10 tanede yapsa yatar herşey kısmet dost adam gene düşünüp yaptı kupon@ThomasMusk bu konuda takipleyenlere versen daha iyi gibiydi dost karar senin tabi ama dünden beri de baya takip ettik şimdi yeni kupon yine bizim cenabetligimize tutmaz 😅
Aga adam yenı konuda ıstıyo bosa dıyonuz kargasa cıkıyo sonra bırakın kuponda tutarsa dagıtır@ThomasMusk bu konuda takipleyenlere versen daha iyi gibiydi dost karar senin tabi ama dünden beri de baya takip ettik şimdi yeni kupon yine bizim cenabetligimize tutmaz 😅
Fakir dostu osimhen@ThomasMusk gerekeni yapacaktır dostumuz bizim🙏
Haklısın dostAga adam yenı konuda ıstıyo bosa dıyonuz kargasa cıkıyo sonra bırakın kuponda tutarsa dagıtır
Ben sana ne dedım gıdık alıyorsun tanımazlar senı roll takıp edrsın ahahaUlan bi gıdık vereceğimiz tuttu sabahtandır kimse alamadı şu gıdığı son çare sen kaldın @ThomasMusk 🤣
Ya hak
Metoyu gıdıkla rahatlaUlan bi gıdık vereceğimiz tuttu sabahtandır kimse alamadı şu gıdığı son çare sen kaldın @ThomasMusk 🤣
Tebrikler