- 6,777
- 2,595
- 113
lan neyin düşüncesi mal mal gülüyosun aptalKüfür etmiyorum hakaret etmiyorum düşüncemi belirtiyorum
lan neyin düşüncesi mal mal gülüyosun aptalKüfür etmiyorum hakaret etmiyorum düşüncemi belirtiyorum
Heyecanlı bir şekilde saldıksen kal sen zaten sıranı savdın knka sana düşmez ödül ahajhaj
merak etme gelecek paranın 3 katı kasada var bu kadar keyiflenmene gerek yok sıfıra düşmedim yani sen gibi 😂Küfür etmiyorum hakaret etmiyorum düşüncemi belirtiyorum
Bol şanslar hangi ara 62 sayfa olmuştakip edenler arasından bol şans umarım gelirEkli dosyayı görüntüle 988810
Şansın bol olsun dikkat etmerak etme gelecek paranın 3 katı kasada var bu kadar keyiflenmene gerek yok sıfıra düşmedim yani sen gibi 😂
sal gelsin 1 tane daha reis , yada 3-5 kişiye roll açtır onlar da parayı dagıtsınmerak etme gelecek paranın 3 katı kasada var bu kadar keyiflenmene gerek yok sıfıra düşmedim yani sen gibi 😂
Boşver dost bu gibi durumlar da aldırma zaten gelseydi konu farklı olurdu sen arka planda kazanmana bak bu kuponda sana nazar boncuğu olsunmerak etme gelecek paranın 3 katı kasada var bu kadar keyiflenmene gerek yok sıfıra düşmedim yani sen gibi 😂
Nickinin hakkını verrrsal gelsin 1 tane daha reis , yada 3-5 kişiye roll açtır onlar da parayı dagıtsın
olamadık reis , keşke olacaz diye değil de olduk diye açsaydımNickinin hakkını verrr
Hqhshshshsmerak etme gelecek paranın 3 katı kasada var bu kadar keyiflenmene gerek yok sıfıra düşmedim yani sen gibi 😂
Belki yarın belki yarındanda yakın dostolamadık reis , keşke olacaz diye değil de olduk diye açsaydım
saplaaaaaamerak etme gelecek paranın 3 katı kasada var bu kadar keyiflenmene gerek yok sıfıra düşmedim yani sen gibi 😂
hayallerimizi de satmadık yaaaaBelki yarın belki yarındanda yakın dost
Hayallerimizi kimse satın alamaz dosthayallerimizi de satmadık yaaaa
elbet bir gün...Hayallerimizi kimse satın alamaz dost
Elbet birgün diye diye 1850 yaşına geldin 😀elbet bir gün...
yok ya daha 33üzElbet birgün diye diye 1850 yaşına geldin 😀