- 448
- 385
- 63
geçmiş olsun zaten youwin ödemezdi öyle bı parayı sağlık olsunkoskoca 48 dakika gol atamadılar 90+ da yüzde yüz penaltıya vara bile gitmedi hakem gitti güzelim kupon allah belanızı versin atalanta juve 15 maç yazdık 1inden patladıkEkli dosyayı görüntüle 956909
oderdı ama 2 3 gun surerdıgeçmiş olsun zaten youwin ödemezdi öyle bı parayı sağlık olsun
Geçmiş olsun paranı kurtardın dostum diğer beklediğin yerdenkoskoca 48 dakika gol atamadılar 90+ da yüzde yüz penaltıya vara bile gitmedi hakem gitti güzelim kupon allah belanızı versin atalanta juve 15 maç yazdık 1inden patladıkEkli dosyayı görüntüle 956909
şakacı şey seni 300k çektim ben burdan 1 saat sürmedigeçmiş olsun zaten youwin ödemezdi öyle bı parayı sağlık olsun
Geçmiş olsun kralkoskoca 48 dakika gol atamadılar 90+ da yüzde yüz penaltıya vara bile gitmedi hakem gitti güzelim kupon allah belanızı versin atalanta juve 15 maç yazdık 1inden patladıkEkli dosyayı görüntüle 956909
genede o kadar açılma benceşakacı şey seni 300k çektim ben burdan 1 saat sürmedi