- 22,518
- 13,050
- 113
Kesin 70 ine kadar yaşayacaksın adım gibi eminimBen fazla yaşamam zaten
Kesin 70 ine kadar yaşayacaksın adım gibi eminimBen fazla yaşamam zaten
Anı kurtarmaya çalışırKumarcı adam geleceği düşünmez yarına bakarız Allah büyük der
Bol bol şanslar dostBlacklist boşuna takip etmesin
Bol şans basliyoruz
Bazende düşünmeli amaKumarcı adam geleceği düşünmez yarına bakarız Allah büyük der
Bazen mi ne bazeni her zaman düşünmeliBazende düşünmeli ama
Bunada bol bol şanslar dost
Bilmiyorum dost Allah herkese sevdiklerine uzun sağlıklı ömür versin ama benim hissiyatim çok yaşamayacagim yönündeKesin 70 ine kadar yaşayacaksın adım gibi eminim
Geldi dost zaten maçBunada bol bol şanslar dost
Dünya hassas kalpler için cehennemdirAdama cevap verdik eyw beyler bile deme nezaketinde bulunmadı ya la![]()
Ya çokta önemli değilde insan ne bileyim Eyw beyler yazar geçerdi herneyse heyecandan unuttu galiba ilkdefa çekim yapacak sanırımDünya hassas kalpler için cehennemdir
Neyse en azından garanti uzun sürecek de olsaSon adım messi 3 gol atar beyler
O şöyle oluyor reis insan kazanınca sonunu düşünmüyor mutlu kayıp olunca düşünüyor ve herşeye sovuyor kural gibi bir şey olmuş buBazen mi ne bazeni her zaman düşünmeli
Tebrikler o zaman kesene bereket ustaBeyler maç yok ralli gelsin sona erdi az sonra kazananları yazacam
Eyvallah o zaman tebrikler dost kar kardırBeyler maç yok roll sona erdi az sonra kazananları yazacam
Eline sağlık dost 2 adım içinBeyler maç yok roll sona erdi az sonra kazananları yazacam
Kesene bereket.Beyler maç yok roll sona erdi az sonra kazananları yazacam
Mantıklı olanı yaptın bu bülten paralarBeyler maç yok roll sona erdi az sonra kazananları yazacam