- 9,662
- 10,003
- 113
1000 değil 800 liraydi arkadaşla çekiliş öncesi yarı yarıya demiştik bolustuk bana kalanla da sigara almıştımDost sen o bin TL yi nasıl kaybettim sayın mühendisim
1000 değil 800 liraydi arkadaşla çekiliş öncesi yarı yarıya demiştik bolustuk bana kalanla da sigara almıştımDost sen o bin TL yi nasıl kaybettim sayın mühendisim
Oo zengin dost saygilar sen 10 k yi nasıl kaybettin
Arkadaş nasıl bir gönül zenginliği bu daha senin olmayan parayı bolusuyorsun1000 değil 800 liraydi arkadaşla çekiliş öncesi yarı yarıya demiştik bolustuk bana kalanla da sigara almıştım
Sevdiğimiz bir arkadaş oldukça destek oluyoruz birbirimize işteArkadaş nasıl bir gönül zenginliği bu daha senin olmayan parayı bolusuyorsun![]()
Resimdeki arkadaşsa herşey paylaşılırSevdiğimiz bir arkadaş oldukça destek oluyoruz birbirimize işte
Tezcan gözden 500 çıkarırsa artırım hemen yoksa böyle biter2-0 iyi oldu rahat bir tane yerler
Ne zaman kaybettim dost. At bi 10 k nasıl kaybediyorum gör 😀Oo zengin dost saygilar sen 10 k yi nasıl kaybettin![]()
La müjdeyi verdik ya vbetten 10 k kazandın diyeNe zaman kaybettim dost. At bi 10 k nasıl kaybediyorum gör 😀
Kanka 1 ay oldu tek kuponda lose olduk 🤣La müjdeyi verdik ya vbetten 10 k kazandın diye![]()
Bol şansSporsor @Mamoste dosta teşekkürler
Roll başarılı olursa toplam 1000 dağıtım yapılacak, kişi ve miktar belli degil
Bol şans
Mac önerisi almiyorum
Forza sanmarino bolsans dostSporsor @Mamoste dosta teşekkürler
Roll başarılı olursa toplam 1000 dağıtım yapılacak, kişi ve miktar belli degil
Bol şans
Mac önerisi almiyorum
Sağlık olsun Papel 🔒Malesef olmadi yanlis seçim