- 2,734
- 1,666
- 113
Durun yav hiç bir yer açık değil yemek söyleyemiyorum zaten evdeki kremalı bisküvi ile bwkıloyorux 😆 😆Üstüne hafiften mayonez uff
Durun yav hiç bir yer açık değil yemek söyleyemiyorum zaten evdeki kremalı bisküvi ile bwkıloyorux 😆 😆Üstüne hafiften mayonez uff
He la jambon falan diyorlar o ne Allah aşkına salam değil mi markette görüyorum salam gibi bişeyHiç yemedim desem dana jambon 😆 😆
Salatalık turşusu 😍abi peynir de guzel olur arasına ya da salatalık turşusu![]()
Salamın incesi gibi bir şeyHe la jambon falan diyorlar o ne Allah aşkına salam değil mi markette görüyorum salam gibi bişey
canim cekti valla cok severimSalatalık turşusu 😍
pastırma gibi bisey vallaHe la jambon falan diyorlar o ne Allah aşkına salam değil mi markette görüyorum salam gibi bişey
Salam işte salamın incesi kalını mı olur salam sağlamdır 😂Salamın incesi gibi bir şey
Pastırmada yemedim fakirlik seviyesi yüksek sanırım para olsada aklımın ucundan geçmez ben kanat gurmesiyim hiç sıkılmadan her gün sabah öğlen akşam kanat yiyebilirim 😂pastırma gibi bisey valla
bu degil ya minik salatalık var ya turşu adi neydi onun
Kornişonbu degil ya minik salatalık var ya turşu adi neydi onun
Kornişon laabu degil ya minik salatalık var ya turşu adi neydi onun
Banin bitmedimi losers teKornişon laa
Baba Losers muhabbetini git başka konuda sorBanin bitmedimi losers te
Yok ağa uslu durmadık müebbete çevirdiler bdbsbBanin bitmedimi losers te
Onda da mattan gelen ile girmiştim 2 0 Ken ev 3 ü atar dedik ev isabetli şut çekmedi ondan sonraTebrikler bende bugün 3 maç seçtim 2 si geldi son maç dortmund tek golden patladı
ha evetKornişon laa
af gelecek abiYok ağa uslu durmadık müebbete çevirdiler bdbsb