- 20,864
- 3,316
- 113
Selamünaleyküm arkadaşlar toki İstanbul çekilişi sonuçlandı bana çıkmadı 5000 tl ne zman ve nasil geri alıyoruz ben garanti bankası üzerinden yatırmıştım
Banada çıkmadı edevlette hangi bana tahsil etmiş ise oradan alıyorsun ya atm ya gişesinden.Selamünaleyküm arkadaşlar toki İstanbul çekilişi sonuçlandı bana çıkmadı 5000 tl ne zman ve nasil geri alıyoruz ben garanti bankası üzerinden yatırmıştım
Ziraat Halkbank ATM sine git TC mi gir hdmen alSelamünaleyküm arkadaşlar toki İstanbul çekilişi sonuçlandı bana çıkmadı 5000 tl ne zman ve nasil geri alıyoruz ben garanti bankası üzerinden yatırmıştım
Beş iş günü içinde senin adına olan garanti bankası hesabına aktarılır ortak atm lerden cekebilirsin o parayı 5 dk nı almazSelamünaleyküm arkadaşlar toki İstanbul çekilişi sonuçlandı bana çıkmadı 5000 tl ne zman ve nasil geri alıyoruz ben garanti bankası üzerinden yatırmıştım
Hemen alırsınSelamünaleyküm arkadaşlar toki İstanbul çekilişi sonuçlandı bana çıkmadı 5000 tl ne zman ve nasil geri alıyoruz ben garanti bankası üzerinden yatırmıştım
NasılHemen alırsın
Hayret o paraya çökmüyorlar mi madem TOKİ de böyle birşey oluyor o zaman ÖSS de neden öğrencilerden para alınıyor sınav parası onuda iade etsinler kuraya giren zaten o parayı göze almıştır şans topu yani geri iadesi saçma bırakın yesin Tayyip babanız 😀Selamünaleyküm arkadaşlar toki İstanbul çekilişi sonuçlandı bana çıkmadı 5000 tl ne zman ve nasil geri alıyoruz ben garanti bankası üzerinden yatırmıştım
15x cevrımı var gerı almak ıcınSelamünaleyküm arkadaşlar toki İstanbul çekilişi sonuçlandı bana çıkmadı 5000 tl ne zman ve nasil geri alıyoruz ben garanti bankası üzerinden yatırmıştım
5 iş günü hemen alamazsınSelamünaleyküm arkadaşlar toki İstanbul çekilişi sonuçlandı bana çıkmadı 5000 tl ne zman ve nasil geri alıyoruz ben garanti bankası üzerinden yatırmıştım
adanada da aynısını yaptılar. cıkmayanları benım oldugum katagoriye dahıl ettıler sansım tamamen azaldı. tam yavsk bunlarBen bu diğer kategorisine yapılan haksızlığı hiç bir zaman unutmıcam 1 dahada katılmam iyi ders oldu neymiş 2.şansmış o zaman en son kalan diğer kategorisinede 2.şans ver neden benim hakkımı gasp ediyorsunki adilik.
HahahaaBen bu diğer kategorisine yapılan haksızlığı hiç bir zaman unutmıcam 1 dahada katılmam iyi ders oldu neymiş 2.şansmış o zaman en son kalan diğer kategorisinede 2.şans ver neden benim hakkımı gasp ediyorsunki adilik.
O çıkma şansı 1milyonda 1 e düştü bende sövdüm böyle bir kura ilk kez gördüm Allahsız bunlar dahada girmeye gerek yok 5k yı alıp ev alışverişi yaparımHahahaa
Görünce ana avrat sövüp kapattım. Bu malum parti tam oevladi başka bişey değil.
1000 başvuru var diyelim. 100 ev.
Normal birinin şansı 1/10 iken öyle bir üçkağıtçılik yaptılar ki benim agzım açık kaldı.
Engelli üç çocuk emekli için 50 kura çektiler diyelim. Kaldı 50 ev. Onları kendi arasında cekmeyip, tekrar kuraya dahil ettiler ve kalan 50 evi 950 kişiye çektiler.
İnanılmaz.
1/10 olan şans 1/200 e düştü 🤣
Şeytan bunları görse secde eder. Böyle bir namussuzluk dünya tarihinde kimsenin aklına gelmez. Ama bunlar yapar işte.
artı olarak paramızı işlettilerO çıkma şansı 1milyonda 1 e düştü bende sövdüm böyle bir kura ilk kez gördüm Allahsız bunlar dahada girmeye gerek yok 5k yı alıp ev alışverişi yaparım
Çekiliş sonucundan itibaren beş iş günü sonra alınıyorSelamünaleyküm arkadaşlar toki İstanbul çekilişi sonuçlandı bana çıkmadı 5000 tl ne zman ve nasil geri alıyoruz ben garanti bankası üzerinden yatırmıştım
O da bizim gördüğümüz.O çıkma şansı 1milyonda 1 e düştü bende sövdüm böyle bir kura ilk kez gördüm Allahsız bunlar dahada girmeye gerek yok 5k yı alıp ev alışverişi yaparım
Öyle bi süre yok o sürede yatırılıyor maksimumÇekiliş sonucundan itibaren beş iş günü sonra alınıyor
Beş iş günü geçmesi lazım ben ATM den almıştım