- 4,792
- 4,109
- 113
İstanbul TOKİ kuralarında kazanan oldu mu?
30 bin engelliye çıkmis.
Forumda çok engelli var. Başvuru yapan oldu mu acaba
30 bin engelliye çıkmis.
@clovers1995 %66 engelli raporum var diyordu en son .İstanbul TOKİ kuralarında kazanan oldu mu?
30 bin engelliye çıkmis.
Kesin çıkmıştır 😂😂😂@clovers1995 %66 engelli raporum var diyordu en son .
Buna gülmelimiyiz ? Ben çok güldüm kızmayın 🤣İstanbul TOKİ kuralarında kazanan oldu mu?
30 bin engelliye çıkmis.
@Golcümetin de engelli kontenjanından kazanmış hemde 2 daire 😂İstanbul TOKİ kuralarında kazanan oldu mu?
30 bin engelliye çıkmis.
@Skrinar yüzde 200 engelliydi dubleks vermişler hemde bedava aq sansa bak 😂İstanbul TOKİ kuralarında kazanan oldu mu?
30 bin engelliye çıkmis.
Çok Kaşınıyon wişkaş 😂@Skrinar yüzde 200 engelliydi dubleks vermişler hemde bedava aq sansa bak 😂
🥰@clovers1995 %66 engelli raporum var diyordu en son .
NiyeÇok Kaşınıyon wişkaş 😂
Sarma millete 😂
Erken uyandım ya uykum yok para da yokSarma millete 😂
Valla şanslı o zaman.@clovers1995 %66 engelli raporum var diyordu en son .
Bende girmiştim diğer kategorisindeyim de bize ancak kürek sapı 😄Valla şanslı o zaman.
İlk etapta çıkmasa bile diğer kalan kişilere de ekleyip bir daha tombala çekiyorlar
Toki evleri küçük değil mi laBende girmiştim diğer kategorisindeyim de bize ancak kürek sapı 😄
Toki çekilişinde bile hile var. Bunu yapanların Allah belasını versin. Kul hakkı yiyen karaktersizler sizi. Öteki dünyada iki elim yakaniz da.@Golcümetin de engelli kontenjanından kazanmış hemde 2 daire 😂
Savaşa girecek Türkiye umarım tez zamanda gireriz de bu adaletsizlik yapanlar katledilirToki çekilişinde bile hile var. Bunu yapanların Allah belasını versin. Kul hakkı yiyen karaktersizler sizi. Öteki dünyada iki elim yakaniz da.