- 745
- 445
- 63
Evi olan katılamıyordu sanki loooEvi olanlara çıktığını duyuyorum. Alayı AKP yandaşları
Evi olan katılamıyordu sanki loooEvi olanlara çıktığını duyuyorum. Alayı AKP yandaşları
Sana bana göre öyleEvi olan katılamıyordu sanki looo
Bana 2 daire verdiler GebloSana bana göre öyle
Kolpa bir düzenek çıkan pişman oluyorİstanbul TOKİ kuralarında kazanan oldu mu?
30 bin engelliye çıkmis.
Forumda çok engelli var. Başvuru yapan oldu mu acaba
Liste muhabbeti yasak dostListe vs yok mu
O engellilerden biriyim de İstanbul'da değilim 🤣🤣İstanbul TOKİ kuralarında kazanan oldu mu?
30 bin engelliye çıkmis.
Çıktı mı sanaO engellilerden biriyim de İstanbul'da değilim 🤣🤣
Birşey yazacaktım da savaş çıkar 😂Çıktı mı sana
Yok çıkmadı çünkü muhtemelen ziraat bankasına borç vardı benim icradaydım onun için çıkartmadılar neyse dedim sonradan doğru düzgün işim yok diye çıkmaması daha hayırlı dedim birdahaki sefere artık zaten borçta bittiÇıktı mı sana
Çikana hayirli olsunValla şanslı o zaman.
İlk etapta çıkmasa bile diğer kalan kişilere de ekleyip bir daha tombala çekiyorlar
ahshshshBana 2 daire verdiler Geblo
SöyleBirşey yazacaktım da savaş çıkar 😂
Benim içinmiş dedin bananı soktun lafıİstanbul TOKİ kuralarında kazanan oldu mu?
30 bin engelliye çıkmis.
O 30 bin engelli mecliste çalışmıyorsa birşey bilmiyorum, ayrıca hepsinin 5 yerden maaşı yoksa bu ülkeden kovulmaya razıyım, artık bunların allah 1 dediğine inanmıyorum, neyse zaten de inanmıyorum da bu da destek oldu inançsızlığım arttıİstanbul TOKİ kuralarında kazanan oldu mu?
30 bin engelliye çıkmis.
Engellilere çıkmış bana çıkmadı. Ne tokisi memedim ya 😁😁😁😁@Passion90 sana cıkmıs mı