- 4,893
- 2,688
- 113
dün san 500 türk lirası cıkmıs diyorum bana atın yok dediler 🙁Engellilere çıkmış bana çıkmadı. Ne tokisi memedim ya 😁😁😁😁
dün san 500 türk lirası cıkmıs diyorum bana atın yok dediler 🙁Engellilere çıkmış bana çıkmadı. Ne tokisi memedim ya 😁😁😁😁
sana çıkmış olsa ben istesem kabul eder miydin memedim .🤔 Sen genç adamsın atlatırsın biz yaşlandık 😁dün san 500 türk lirası cıkmıs diyorum bana atın yok dediler 🙁
al benden de o kadar yemin ederim yerden göğe kadar haklısın toki çekilişine gireriz çıkmaz engelli olduğumuza rağmen kamu alımında mülakata gireriz almazlar tanıdık olmadığı için yardım parası vermezler daha önce partiye hizmetimiz olmadığı için şu anda ayakta duruyorsam belki de annemin sayesinde onun dışında hayattan umudum kalmadıO 30 bin engelli mecliste çalışmıyorsa birşey bilmiyorum, ayrıca hepsinin 5 yerden maaşı yoksa bu ülkeden kovulmaya razıyım, artık bunların allah 1 dediğine inanmıyorum, neyse zaten de inanmıyorum da bu da destek oldu inançsızlığım arttı
Sen engelli değil msn 😂😅🤣Engellilere çıkmış bana çıkmadı. Ne tokisi memedim ya 😁😁😁😁
Ulan merkep sen var ya 🤣Bana TOKİ'den icra gelmiş amk
Sana çıktı mı wiskiSen engelli msn 😂😅🤣
İşim olmaz böyle şeylerle merkepSana çıktı mı wiski
@Passion90 yarı yarıya dedi atmadı bana 😅dün san 500 türk lirası cıkmıs diyorum bana atın yok dediler 🙁
Alaman çikolatasi yer misinİşim olmaz böyle şeylerle merkep
Yaş kaç pavyonsana çıkmış olsa ben istesem kabul eder miydin memedim .🤔 Sen genç adamsın atlatırsın biz yaşlandık 😁
Peşimi bırakYaş kaç pavyon