- 32,559
- 30,819
- 113
Bırak şimdi aviator falan, sabaha show haberde miyiz onu soyleYarım saat böyle şans Aksa aviatorda koselik olurdum)
Bırak şimdi aviator falan, sabaha show haberde miyiz onu soyleYarım saat böyle şans Aksa aviatorda koselik olurdum)
Ben 83 multCok Yakinda en çok Multi hesap açan kişiye Multi ödül olarak 10 K ödül vereceğim.
Kesene bereketHedefe ulaşıldı çekime 20dk var küsüratı oynayıp takip edelim @Muroo1988 kendinle beraber 5 kişi ortak Dm alsana ben Dm yı açayım beni de al 1dk
Emeğine saglikHedefe ulaşıldı çekime 20dk var küsüratı oynayıp takip edelim @Muroo1988 kendinle beraber 5 kişi ortak Dm alsana ben Dm yı açayım beni de al 1dk
Aga 45 dk surundurmekten iyidir senin roller mesela 😊😅Yaptirsa nolacak 5 dakkada kaybedecen zaten dost
Oynayalım sans acikken bol sansHedefe ulaşıldı çekime 20dk var küsüratı oynayıp takip edelim @Muroo1988 kendinle beraber 5 kişi ortak Dm alsana ben Dm yı açayım beni de al 1dk
KıraaalHedefe ulaşıldı çekime 20dk var küsüratı oynayıp takip edelim @Muroo1988 kendinle beraber 5 kişi ortak Dm alsana ben Dm yı açayım beni de al 1dk
Canım öyle istiyor maymun kardeş. Multi hesap ödüllü soru diye de açacağım başlığıBana 500 e roll yaptirmadin multilere mi verecen payimi
Kesene bereket olsun dostumHedefe ulaşıldı çekime 20dk var küsüratı oynayıp takip edelim @Muroo1988 kendinle beraber 5 kişi ortak Dm alsana ben Dm yı açayım beni de al 1dk
Kesene bereketHedefe ulaşıldı çekime 20dk var küsüratı oynayıp takip edelim @Muroo1988 kendinle beraber 5 kişi ortak Dm alsana ben Dm yı açayım beni de al 1dk
Kesene bereket kazancın daim olsnHedefe ulaşıldı çekime 20dk var küsüratı oynayıp takip edelim @Muroo1988 kendinle beraber 5 kişi ortak Dm alsana ben Dm yı açayım beni de al 1dk
Muro biri marley15 olsun knkBen 83 mult
@Marley15 desın ıyı bılır 😁Kim şimdiden not alayım adaylar arasına koyayim
Muro Star'da biz showdayiz tabikiBırak şimdi aviator falan, sabaha show haberde miyiz onu soyle
Basket oynasam daha çok tutar çünkü sallamasyon oynarım 🤣Aga 45 dk surundurmekten iyidir senin roller mesela 😊😅
Açalim mi multiCanım öyle istiyor maymun kardeş. Multi hesap ödüllü soru diye de açacağım başlığı
Muro bizi dmye almazsa asıl filmi ona çekecezMuro Star'da biz showdayiz tabiki))
Biz de onu diyok 3 adim basjet ceyrek salla gitsinBasket oynasam daha çok tutar çünkü sallamasyon oynarım 🤣