- 6,797
- 4,936
- 113
İsim vermym şu şekilde tanıtım sen anlarsn bn mesaj atmdn iddaa ile alakalı yazma dmstm yazdm engellemistim 😁Tanıyamadım neydi eski nick
İsim vermym şu şekilde tanıtım sen anlarsn bn mesaj atmdn iddaa ile alakalı yazma dmstm yazdm engellemistim 😁Tanıyamadım neydi eski nick
Anladıkİsim vermym şu şekilde tanıtım sen anlarsn bn mesaj atmdn iddaa ile alakalı yazma dmstm yazdm engellemistim 😁
Helal sana 🙏Anladık
Tamam tanıdım da ben iddaa ile alakalı yazmamıştım ki sana nasılsın napıosn yazmıştım başka da bişey yazmadım zatenİsim vermym şu şekilde tanıtım sen anlarsn bn mesaj atmdn iddaa ile alakalı yazma dmstm yazdm engellemistim 😁
Kayıp yaşayınca sinirden sana engel atmış heraldeTamam tanıdım da ben iddaa ile alakalı yazmamıştım ki sana nasılsın napıosn yazmıştım başka da bişey yazmadım zaten
O zaman yanlış anlaşılma olmuş kardeşim kusura bakmaTamam tanıdım da ben iddaa ile alakalı yazmamıştım ki sana nasılsın napıosn yazmıştım başka da bişey yazmadım zaten
Boşver gardaşım biz bize yeteriz eski dostlarımızın yolu açık olsun.Kayıp yaşayınca sinirden sana engel atmış heralde
Yok dost kayıp yoktu fatihle hep artidaydikKayıp yaşayınca sinirden sana engel atmış heralde
Eskilerde kalmayı tercih ederim zaten dost sadece slm verdimBoşver gardaşım biz bize yeteriz eski dostlarımızın yolu açık olsun.
Eyvallah aleykümselamEskilerde kalmayı tercih ederim zaten dost sadece slm verdim
Bol sansHedefe ulaşırsak 2 kişiye ulaşırız 15 dk ya başlarım
@resital
Senin genel yapinda bir sorun var o zaman dostum hem engelliyorsun hem selam yaziyorsunYok dost kayıp yoktu fatihle hep artidaydik
Noldu kiBoşver gardaşım biz bize yeteriz eski dostlarımızın yolu açık olsun.
Bn bnmle daha şanslı olduğunu yazdım neyse kardeşim bn tartışmak için yazmadım ve ben sanada yazmadım dostumSenin genel yapinda bir sorun var o zaman dostum hem engelliyorsun hem selam yaziyorsun
Eyvallah reis sen ilk değilsin o yüzden biraz tecrübe kazanınca biraz terso gelmiş olabilirimHadi aeo ikinizde görüşmek dileğiyle
Ha bana ha onaBn bnmle daha şanslı olduğunu yazdım neyse kardeşim bn tartışmak için yazmadım ve ben sanada yazmadım dostum
Neden ki dost@Daimon
Konu kilit reis
Yattı dostumNeden ki dost