para bittiCybera devam 😎
para bittiCybera devam 😎
İyi kafa dinlersin paranmi var derdin varpara bitti![]()
Son 1 dkda 15 sayi bekleyip kendini yipratmazsin baripara bitti![]()
100tl kayıp bonusu aldım gtti bbigger bonanzaya girdim 1.2tlden 10 defa 2.4 tan 20 defa 4.8 den 2.çevirişimde girdi bonusa dedim aha 10x gidecek 2x li 10 spindeyken 3x dolmasına 2 tane vardı.10spinde 2 tane dede atmazmı atmadı.480 verdi ama gttim cybere bi bastım kasa 0Cybera devam 😎
valla yaİyi kafa dinlersin paranmi var derdin var
Diyorum ya sen akillanmazsin 😂😂😂 ölursen mezar tasina cyberı cok severdi ama cyber onu sevemedi yazdircam100tl kayıp bonusu aldım gtti bbigger bonanzaya girdim 1.2tlden 10 defa 2.4 tan 20 defa 4.8 den 2.çevirişimde girdi bonusa dedim aha 10x gidecek 2x li 10 spindeyken 3x dolmasına 2 tane vardı.10spinde 2 tane dede atmazmı atmadı.480 verdi ama gttim cybere bi bastım kasa 0fazla değil 10 dk olmadı
![]()
ortak tamam giden para cebimde para varmı var evimi geçindirecek kadar ama kumar parasıda yoksa umurumda olmaz şans olaydı içinden geçmiştim ama olmayınca olmuyrSon 1 dkda 15 sayi bekleyip kendini yipratmazsin bari
unutmam bak öbür taraftan bakacagımDiyorum ya sen akillanmazsin 😂😂😂 ölursen mezar tasina cyberı cok severdi ama cyber onu sevemedi yazdircam
Takiliyom ya ama sen yinede kontrollu git 🤔ortak tamam giden para cebimde para varmı var evimi geçindirecek kadar ama kumar parasıda yoksa umurumda olmaz şans olaydı içinden geçmiştim ama olmayınca olmuyr![]()
1 tane pragmatıc slot söyle 9tl var hesapta elle cevirim senn şansınaDiyorum ya sen akillanmazsin 😂😂😂 ölursen mezar tasina cyberı cok severdi ama cyber onu sevemedi yazdircam
Öbür taraftan baktirirlarsa bak tabi kanka 😂unutmam bak öbür taraftan bakacagım![]()
bizde tek mantık var freni patlak kamyonuz biz ya vururum ya vurulurumTakiliyom ya ama sen yinede kontrollu git 🤔
Dragon 888 e gir sadece 3 kez 1 liralik cevir cik 4 kez cevirme bak 3 kez1 tane pragmatıc slot söyle 9tl var hesapta elle cevirim senn şansına![]()
hani ölünce ilk 10dk mı ne ruhum orda oluyrdu beni mi kandırdılar bu yaşımıma kadar herkesi gören ruh mezar taşınımı görmeyecekÖbür taraftan baktirirlarsa bak tabi kanka 😂
İkinci adimi soylicen yap gelDragon 888 e gir sadece 3 kez 1 liralik cevir cik 4 kez cevirme bak 3 kez
😂😂😂hani ölünce ilk 10dk mı ne ruhum orda oluyrdu beni mi kandırdılar bu yaşımıma kadar herkesi gören ruh mezar taşınımı görmeyecek![]()
saglayıcısı nedir bulamadımDragon 888 e gir sadece 3 kez 1 liralik cevir cik 4 kez cevirme bak 3 kez
888 yaz cikar ama dragon olana gir saglayiciyi hatirlayamadim bakarim bulamazsansaglayıcısı nedir bulamadım