tamam buldum 3 el yapıyrz anlaştk888 yaz cikar ama dragon olana gir saglayiciyi hatirlayamadim bakarim bulamazsan
tamam buldum 3 el yapıyrz anlaştk888 yaz cikar ama dragon olana gir saglayiciyi hatirlayamadim bakarim bulamazsan
Pragmatiktamam buldum 3 el yapıyrz anlaştk![]()
3 tl 5tl oldu devam mı888 yaz cikar ama dragon olana gir saglayiciyi hatirlayamadim bakarim bulamazsan
Simdi 5 tl yi dansk roulette gir ilk oyunda siyaha bas pragmatik yine3 tl 5tl oldu devam mı![]()
Danimarka ruleti Gelmezse rus ruletine geceriz😂Simdi 5 tl yi dansk roulette gir ilk oyunda siyaha bas pragmatik yine
haha 10tl oldu devam 3.adım gelsinSimdi 5 tl yi dansk roulette gir ilk oyunda siyaha bas pragmatik yine
Simdi mines var oyunlar kisminda mayinli oyun 10 lirayi at ve sirayla 1.sirayi 7.sirayi ve 10.sirayi ac sonrada yine boz gel parayi😂haha 10tl oldu devam 3.adım gelsin![]()
o ne ben bilmyrm ki neyse bakimSimdi mines var oyunlar kisminda mayinli oyun 10 lirayi at ve sirayla 1.sirayi 7.sirayi ve 10.sirayi ac sonrada yine boz gel parayi😂
Bu totemlerimi kimseylede paylasmam cyberdan daha az riskli😂😂😂😂Simdi mines var oyunlar kisminda mayinli oyun 10 lirayi at ve sirayla 1.sirayi 7.sirayi ve 10.sirayi ac sonrada yine boz gel parayi😂
Oyunlar yazan yerde bomba isareti var oyunun ismi mines yani mayinlar.mayin olmayan kutulari seciyorsun sirayla 1-7-10 unutmao ne ben bilmyrm ki neyse bakim
oha biraz oynadım 100tl olduSimdi mines var oyunlar kisminda mayinli oyun 10 lirayi at ve sirayla 1.sirayi 7.sirayi ve 10.sirayi ac sonrada yine boz gel parayi😂
Tamam devam etme sakinoha biraz oynadım 100tl oldu![]()
Yine gaza geldin benim dedigimin disina cikarsan patlariz kontrollu oynaoha biraz oynadım 100tl oldu![]()
satın alma yapacagım şans dileYine gaza geldin benim dedigimin disina cikarsan patlariz kontrollu oyna
Ya bi dursatın alma yapacagım şans dile![]()
Simdi kasa ne durumda acele ediyosun bekle bi sakin olsatın alma yapacagım şans dile![]()