s
sonra masatenisine bastm para piç oldu 
erefsiz dede 16 kuruşuda var100 liraya 15 mi verdi
erefsiz dede 16 kuruşuda var100 liraya 15 mi verdi
aynen abi bide eski videoları bende izleym dedm ne gençlikti beeYok oynamıyor yazılanları okuyor kasa 0
Bu kazandigin spinleri silmezsen telefondan bunlarin yeniden olma hayali sana daha cok para kaybettirir😂sevdigin eski sevgilin gibi dusun fotografini silmezsen hayatina bakamazsin😂e
mazideki gençliğim![]()
Ne adamsın loo☺aynen abi bide eski videoları bende izleym dedm ne gençlikti bee![]()
Hayallerimi yikti sezerle kibrista slot kasip kumsalda guneslenecektikNe adamsın loo☺
hahaha silinmiyyrki bu ama bu oyunu ilk 1 tl den satın aldım 100tl ye o ara kasam 400 du hiç unutmam.3 defa 8 frespini seçtim ölü verdi belki 10-15 dedm bu 10fs bu neki bunu alim 3900x mi neydi verdiBu kazandigin spinleri silmezsen telefondan bunlarin yeniden olma hayali sana daha cok para kaybettirir😂sevdigin eski sevgilin gibi dusun fotografini silmezsen hayatina bakamazsin😂
yalnız abi öyle deme bu benim için önemli bu benim ilk slotta vurdugum x li oyunduhatta ilk slotu bunla oynadımNe adamsın loo☺
İlk gozagrisi sezerinyalnız abi öyle deme bu benim için önemli bu benim ilk slotta vurdugum x li oyunduhatta ilk slotu bunla oynadım
Bir daha oynama mümkünse 😂yalnız abi öyle deme bu benim için önemli bu benim ilk slotta vurdugum x li oyunduhatta ilk slotu bunla oynadım
Deveyi diken yarar sezeri seven oyunlar .laf dinlemez o alismis😂😂😂Bir daha oynama mümkünse 😂
Adamin konuyu pc ettik@Tokmakci roll devam etmeyecekse söyle kardeş gidelim evimize
O çoktan gitmiştir zaten bayadir sesi çıkmıyor@Tokmakci roll devam etmeyecekse söyle kardeş gidelim evimize
Adam napsin kaybetti cek git bebegim caldi beyninde 😞O çoktan gitmiştir zaten bayadir sesi çıkmıyor
dürttüm onu şimdi gelir yoldadırO çoktan gitmiştir zaten bayadir sesi çıkmıyor
Sagol dostum gorusuruz ertan.sezer gozume gorunme bi sure sen😂😂😂Hadi bir başka konuda görüşmek üzere dostlar baş baş
yok kanka be sarmıo artık@Tokmakci roll devam etmeyecekse söyle kardeş gidelim evimize
Biz seni bekliyorduk oysa kiyok kanka be sarmıo artık![]()