- 1,816
- 2,248
- 113
Hakands yarın oynar artık
tamam reis daha iyiOsaka macı 160.5 üst aldım 1660 tl veriyor
la lakers i de aldın di miOsaka macı 160.5 üst aldım 1660 tl veriyor
la alkan dolandırıcıya cıktı adın temizledin mi adını?tamam reis daha iyi
@NoEscapE gel heleosaka iyi gidiyor yalnız
he temizledim baska soru?la alkan dolandırıcıya cıktı adın temizledin mi adını?
nasıl temizledin 1800 lirayı geri verdin mi @NoEscapE yehe temizledim baska soru?
biz konuştuk onunla sorun yok dostum kendiside yazar baska eğlence lazim mi ?@NoEscapE gel hele
aynen eğlence lazım forumdaki insanlar bilsin size güvenilmeyeceğinibiz konuştuk onunla sorun yok dostum kendiside yazar baska eğlence lazim mi ?
forumda o kadar cok dolandirici var ki emin ol şuraya liste yapardım ama ben ifşa etmeyi sevmiyorum dostum kiminle sorunum varsa özelden hallettim senin tanıdığın bir kac melek var aslında ayni bizim konyalilar gibi evde alkol içip dışarıda su içene allahsiz gözüyle bakanlaraynen eğlence lazım forumdaki insanlar bilsin size güvenilmeyeceğini![]()
3 gündür piyasada yoktun ondan dolayı dimi , rollden rollee kosarsın milletten para dilenirsin özellerden dolandırıcılık oynarsın sonra ben masumum yapmadım etmedimforumda o kadar cok dolandirici var ki emin ol şuraya liste yapardım ama ben ifşa etmeyi sevmiyorum dostum kiminle sorunum varsa özelden hallettim senin tanıdığın bir kac melek var aslında ayni bizim konyalilar gibi evde alkol içip dışarıda su içene allahsiz gözüyle bakanlar![]()
3 gündür piyasada yoktun derken dostum benim tek hayatım burasi gibi konuşuyorsun onun dışında milletten para dilediğimi de nereden çıkardın senin gibi 7 24 forumda degilim ben tabi bunun farkındasın cunku forumda olmak dışında baska bir hayatin yok rollerde de en ön sıradasın ben cok rol cekilis açtım sende açsaydın keske biraz3 gündür piyasada yoktun ondan dolayı dimi , rollden rollee kosarsın milletten para dilenirsin özellerden dolandırıcılık oynarsın sonra ben masumum yapmadım etmedimtabi canım en masum sizsiniz hadi selametle .
Kral yanlış anlama beni arkadaş belki hata yaptı parayı aldı 3 gün sonra gelmiş ama delikanlı adama yakışmaz ifşa etme kimseyi düşmez kalkmaz Allah
neyse bizde kalsın boşver bol şanlar sildim attım.Kral yanlış anlama beni arkadaş belki hata yaptı parayı aldı 3 gün sonra gelmiş ama delikanlı adama yakışmaz ifşa etme kimseyi düşmez kalkmaz Allah
senin bana attığın dm yi sergilememi ister misin hani ilac alacagin
bunu herkes yapiyor emin ol ama şunu söyleyeyim dostum hani benden 300 lira istediğin bir dm var ya hani mide ilacı alcam ülser var vs dediğin onu atmamı ister misin buraya bari biraz akıllı davran gerizekali olduğun biradan belli yani ben herkese güzellik yapmışımdır gelip bana sana attığım dm yi gösteriyorsun hahahaa