- 2,387
- 918
- 113
@Hakan170 bu adam reisTolgayami diyor hakanami?
@Hakan170 bu adam reisTolgayami diyor hakanami?
Yorum yok@Hakan170 bu adam reis
Hakana diyor abiTolgayami diyor hakanami?
Tolgaya diyor olsaydın Tolga çok nadir geliyor foruma parası varsa etkinlik açıp elinden geldiğinde yardımcı olup gidiyor diycekdim@Hakan170 bu adam reis
hata yapmış adam açıklamış zaten dostum bosver uzatmayinacıklaması ne ? arka planda slot oynayıp kaybedip bize 2 adım roll takip ettirmesi mi ? böyle bi acıklamamı var ? her gördüğüm yerde hergün ifşalayacagım
ya bırak reis böylelerini rezil edecen , adam 2 saat dolmadan roll kovalamaya devam etti , yüzü bile kızarmadı , kupon fotoğraflarını istemesek bizide kandıracaktı , böyle tipler hep ban hep bana der , alışmış beleş paraya , forumun asgari ücretli çalışanı , modlardan cok kazanıyor , 500 tl paylaşmaya gelince çakallık yapıyorhata yapmış adam açıklamış zaten dostum bosver uzatmayin
Knk zaten cok nadir param varsa etkinlik yoksa iyilik akımı aktif promosyon kodlarına bakar cıakrom gecen sene ocakta dağıtım parayıda bilirsin knk asil nova filen farkı banlandı ama onlardaTolgaya diyor olsaydın Tolga çok nadir geliyor foruma parası varsa etkinlik açıp elinden geldiğinde yardımcı olup gidiyor diycekdim