- 89,059
- 17,952
- 113
Bu gitti sanki
gecmis olsun dostumSağlık olsun Beklenmedik kupon geldi bekledim kupon gelmedi
sabıkan seninle heryere gelir , roll parasını caldın sahtekarlık yaptın , her konuda üstüne basa basa anlatacagımGeçenki konu için yanlış yaptım farkındayım biliyorum ama açıklamasıni yaptım bazı arkadaşlar bı daha etiketlemesin beni rica ediyorum
Kardeşim tamam anladık benim konumu kirletmesen sevinirim. Herkes hata yapar konu olmus bitmiş git yeni konu ac benim konumu işgal etmesabıkan seninle heryere gelir , roll parasını caldın sahtekarlık yaptın , her konuda üstüne basa basa anlatacagım
seninle alakalı bi durum yok reis , bu adamı gördüğüm heryerde bunu yazacagım , bolşanslarKardeşim tamam anladık benim konumu kirletmesen sevinirim. Herkes hata yapar konu olmus bitmiş git yeni konu ac benim konumu işgal etme
Her konuda bunu yazarsan ban yersin dostum haberin olsunsabıkan seninle heryere gelir , roll parasını caldın sahtekarlık yaptın , her konuda üstüne basa basa anlatacagım
Bn görsem onu oynama derdim dep çok formda ve tam kadroydu bugünSağlık olsun Beklenmedik kupon geldi bekledim kupon gelmedi