- 1,816
- 2,248
- 113
Neredeyse tek basına takip ettin basketi sen ol 3 üncü
Önce çekim ver dostEvet beyler cekimi verdik hedefe de ulaştık 3 kisi demiştik iki si belii oldu 3 ünlüye karar vercem simdi
Usta tebrik ederim bende burdayım ustaNeredeyse tek basına takip ettin basketi sen ol 3 üncü
ünsüz harf alayımEvet beyler cekimi verdik hedefe de ulaştık 3 kisi demiştik iki si belii oldu 3 ünlüye karar vercem simdi
Herkes kendine yakışanı yapar tabii ki! 🎉 Kimi basketbol peşinde, kimi de harf avında! Hayat, herkesin kendi tarzını bulduğu bir sahne gibi. Oyunuzu oynayın, eğlenin! 😄🥳berkays7' Alıntı:Herkes kendine yakışanı yapar demi usta
Mahalleler arası mi ne bu turnuvaBeyler biraz sohbet edelim dün turnuva halı saha maçımız vardı en iyi 3 üncü çıkmamız İcin yenmemiz sartı kaleciyim Macı yendik macın oyuncusu seçildim kaleden kaleye golüm var degacla attım bazen su hayatan zevk aldım anlardandı
Bn top oynama yaşını hiraz geçtim hemen sakatlaniyorum yada dalağın şişiyor 😁Beyler biraz sohbet edelim dün turnuva halı saha maçımız vardı en iyi 3 üncü çıkmamız İcin yenmemiz sartı kaleciyim Macı yendik macın oyuncusu seçildim kaleden kaleye golüm var degacla attım bazen su hayatan zevk aldım anlardandı
Halı saha turnuvası 18 takım var 3 gurup halinde son Maca kaldık -39 averajla takımla oynacaz 7 fark atarsak en iyi 3 deyiz sonrası çeyrek finalMahalleler arası mi ne bu turnuva
Yas kac knkBn top oynama yaşını hiraz geçtim hemen sakatlaniyorum yada dalağın şişiyor 😁
42 olcak 25 gün sonraYas kac knk
Kafa kafaya gider o maç anlık bi durumdu o 9 farkCharltoya bak 2 inci cyrek 9 sayı farkla yeniyor
En azından zaman geçerBeyler 1080 tl cevrimis varmıs cifte sans geçersizdir bir nba patlatalım cekelim
gonder gelsin reisBeyler 1080 tl cevrimis varmıs cifte sans geçersizdir bir nba patlatalım cekelim
bol sansKnk olmayacak ama kupon ama 8 dk var nba bu ne olacağı beli olmaz
Bu kadarda imkansızKnk olmayacak ama kupon ama 8 dk var nba bu ne olacağı beli olmaz