He nediyelim ikisinin arasında escape hep böyle olaylara maruz kaliyor1800 dediler
He nediyelim ikisinin arasında escape hep böyle olaylara maruz kaliyor1800 dediler
Hashdhhshsgag bunu öğrenmem lazım hshdhEyvallah tahir reis baştacısın atıyorum
Allah razı olsun kral teşekkür ederimReis bende çok para var @karkar92 atarsan sevinirim
Coook çirkin muhabbetler bunlarAğzım oruç olmasaydı da çerez çay yapardım kavga çıktı çıkacak
utanacak birsey yok tahir biz adamla mevzuyu hallettik daha neyi tartışıyorsunuz anlamadım ben sana az para göndermedim unutma bunuAga senin yerinde olmam da olsam üyeliğime giriş dahi yapmaya utanırdım
Tatava yapma kardeşim bahane gö. Gibidir herkesde olurKardeş bu yalanları geç ya bizim bi kulağımızın arkası kaldı hemen senaryo yazmayı bırakın ya
Bişeyi yok la alıntı yap mesajları düzenle @karkar92 bile yapar 😅Hashdhhshsgag bunu öğrenmem lazım hshdh
la hadi atsana ilaç parası istediğim özel görüntüsünü ?o para dagitim parasi degildi dur amk atayim da gorun![]()
Ya Allahını işi işte kardesimAdam parayı yemiş ne hikmetse tam da o günlerde kardeşi yakalanmış telefon bozulmuş bak sen şu Allah’ın işine ya
Kardesım sende kimlerle arkadaşlık yapıyon bu ne aqTatava yapma kardeşim bahane gö. Gibidir herkesde olur
Benden aldığın parayı gönderdin aga seninle aynı klasmanda değiliz hiç beni bu tipsiz kuyuya çekmeye çalisma sana güvenecek kişi sayısı 0 dır bana farklıdır kendimi övmiyim hiçutanacak birsey yok tahir biz adamla mevzuyu hallettik daha neyi tartışıyorsunuz anlamadım ben sana az para göndermedim unutma bunu
o para dagitim parasi degildi dur amk atayim da gorun![]()
he Allahın işi @NoEscapE nin attığı 1800 tl yi de kredi kartı çekmişti dimi? öyle demişsinYa Allahını işi işte kardesim
Allah ıslah etsin beni kardesimKardesım sende kimlerle arkadaşlık yapıyon bu ne aq
Allah korusun tahir senle kavga etsek mesajlarımı bi yayınlasan bırak forumu evden dışarı çıkamam ben 🤣🤣Benden aldığın parayı gönderdin aga seninle aynı klasmanda değiliz hiç beni bu tipsiz kuyuya çekmeye çalisma sana güvenecek kişi sayısı 0 dır bana farklıdır kendimi övmiyim hiç
@cemsin haric öyle bisi yapmadım yapmam sana hele hiç yapmam hahshdAllah korusun tahir senle kavga etsek mesajlarımı bi yayınlasan bırak forumu evden dışarı çıkamam ben 🤣🤣