Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling tolga1453 | Kasa 1080 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
33,168
12,333
113
bu arada sana watsap dan mesaj ekran görüntüsü de atmıştım o para dagitim parasi değildi bonus var senin üyeliğin yoksa sen üyelik ac parayi yatir bana şifreni ver ben oynayim parasıydı
Bana da aynısını yaptı ip diyip sildiler kazanmıstı para bonustan, yani yediysende farketmezmii para her şekil gidecekti, ayrıca adam tg den kaybettikten sonra usulünde olsa bi sağol kardeşim dahi yazmadı o gün işini gördükten sonra o yüzden o elemana kızgınım biraz, hazır ilerde belki üye olacağım siteden ban yedim

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,750
4,470
113
Benden aldığın parayı gönderdin aga seninle aynı klasmanda değiliz hiç beni bu tipsiz kuyuya çekmeye çalisma sana güvenecek kişi sayısı 0 dır bana farklıdır kendimi övmiyim hiç
senin tek hayatin burasi sana güvenecek kisiler de burada sanal menfaatci kumarbaz belki de elle tutulur bir hayatın yok 2 3 kişiyle al gülüm ver gülüm hepsi bu kendini Güvenilir dürüst bir insan sanmana sebep olacak sanal bir dünyada yaşıyorsun kendi hayatında somut olarak ne doğru acaba söyle bana boşandın ailenle yaşıyorsun buraya kapatmışsın kendini bir de gelip burada egonu tatmin ediyorsun sen bana watsap dan dedin ki bu beni bağlamaz diye evet seni bağlamaz tahir daha ne diye benimle uğraşıyorsun

karkar92

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,391
1,658
113
senin tek hayatin burasi sana güvenecek kisiler de burada sanal menfaatci kumarbaz belki de elle tutulur bir hayatın yok 2 3 kişiyle al gülüm ver gülüm hepsi bu kendini Güvenilir dürüst bir insan sanmana sebep olacak sanal bir dünyada yaşıyorsun kendi hayatında somut olarak ne doğru acaba söyle bana boşandın ailenle yaşıyorsun buraya kapatmışsın kendini bir de gelip burada egonu tatmin ediyorsun sen bana watsap dan dedin ki bu beni bağlamaz diye evet seni bağlamaz tahir daha ne diye benimle uğraşıyorsun
Sinirlendiğinde milletin özelini neden döküyorsun ki Delikanlı adama yakışır mı güvenip sana özelini anlatmış

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,417
33,155
113
Eskiden vardı aq şimdi sklene kadar oluyor herkesle sonra ders alıyoruz işte
Gerek yok kardesım 3-5 adam yeter sonra pişman oluyor insan gerek yok bak dün hayalet bi arkadaş var 24 saat forumda gezıyor ama konulara yorum yapamıyor artık kime ne kadar para taktıysa gizleniyor utanmaz herif adamım diye gezıyorlar işte sonra yaptığımız iyilikleri görmüyorlar nankör köpek bide laf yıyoruz o yüzden gerek yok herkesle para alışverişi yapılmaz burada

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,753
26,089
113
Aga benim yaşadığım hayatın reklamını yapmamı ister misin üniversite okudum evlendim en kral arabaya bindim en lüks evde oturdum senin camından ekmek bandigin ne varsa bi fazlasını yaptım ve yapıyorum ben rica ettiği için yazdım sana sütten çıkmış ak kasıkmissin gibi davranmana tav oldum

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,417
33,155
113
Lan at kafası senın ne hayatın var üç kuruş paraya çökecek kadar haysiyetsizsiniz siz gelip burda birde utanmadan nasıl millete laf soyleyebiliyorsun

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,753
26,089
113
Gerek yok kardesım 3-5 adam yeter sonra pişman oluyor insan gerek yok bak dün hayalet bi arkadaş var 24 saat forumda gezıyor ama konulara yorum yapamıyor artık kime ne kadar para taktıysa gizleniyor utanmaz herif adamım diye gezıyorlar işte sonra yaptığımız iyilikleri görmüyorlar nankör köpek bide laf yıyoruz o yüzden gerek yok herkesle para alışverişi yapılmaz burada
Ne diyim kanka hala öğreniyoruz bazi şeyleri

Lazy61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,903
1,519
113
Yav beyler adam açık net şekilde dolandırıcı bırakın yazdıklarına cevap bile vermeyin ona en güzel cevap o olur paranın sahibi etmiştir bedduasını

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,750
4,470
113
Sinirlendiğinde milletin özelini neden döküyorsun ki Delikanlı adama yakışır mı güvenip sana özelini anlatmış
kimsenin üzerine vazife değil gelip atlamasın konuya onu diyorum
Aga benim yaşadığım hayatın reklamını yapmamı ister misin üniversite okudum evlendim en kral arabaya bindim en lüks evde oturdum senin camından ekmek bandigin ne varsa bi fazlasını yaptım ve yapıyorum ben rica ettiği için yazdım sana sütten çıkmış ak kasıkmissin gibi davranmana tav oldum
üniversite yüksek lisans sonra uzman çavuşluk sonra malulen emeklilik anne ve vasisi olduğum cocukla bakmakla yükümlüluk onun üzerine 8 yıllık sevdiğim insan tarafından terk edilmek psikolojinin alt ust olması kumara vermek olsada olmasa da diye hergun yaşamaya çalışmak sen bunlari bilir misin tanırım hayat cok zor bana gelip cocuk muşum gibi bunları anlatma

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,110
7,183
113
alkan senle muhabettimizde vardı fazla olmasa da kötü birisin diyemem olur ınsanlık hali hersey olabılır bende burdan borc alıyorum günü gelıyor para olmuyor hemen yazıyorum bıkacgün idare et diye kırımıyorlar tamam diyorlar para bıgun olur bıgun olmaz kalpler kırılmasın aranızda halletıysenız ne mutlu kapatın konuyu özelden edilen sohbetler mesajlar buraya yazmak yakşmaz bize

Son düzenleme:

Lazy61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,903
1,519
113
kimsenin üzerine vazife değil gelip atlamasın konuya onu diyorum

üniversite yüksek lisans sonra uzman çavuşluk sonra malulen emeklilik anne ve vasisi olduğum cocukla bakmakla yükümlüluk onun üzerine 8 yıllık sevdiğim insan tarafından terk edilmek psikolojinin alt ust olması kumara vermek olsada olmasa da diye hergun yaşamaya çalışmak sen bunlari bilir misin tanırım hayat cok zor bana gelip cocuk muşum gibi bunları anlatma
Bunlar 1800 tl ye çökmene sebep mi ?

Sanmames

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,872
1,573
113
Lan oğlum ikinizide tanımam sadece yazılanları okudum. Milletin 3 kuruş cep harçlığına göz koymuşsun 2 kelam etmemişsin. Kim bilir ondan sonra kaç kerede eline para geçti. Sesin çıkmamış. Adamlara hava cıva satma derdindesin daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...