Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling tolga1453 / Kasa 500 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BYTENNİS

NO LİMİT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,141
2,441
113
Beyler 2 kisi sececem cekim gelmedi sadece onlar bekler daha cekim gelmedi isteyen arkadaşları takip İcin bekler ne kadar sürecegi malum cok darlandım ama gelmedi hayla bir iki kisi DM atmış sigara parası Atacam DM klasman bir ikiye gelincede simdi rastgele sececm 2 kisi not hayla cekim gelmedi
Kesene bereket dost düşüncen için teşekkürler

TheNightMare

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
44,676
8,635
113
Beyler 2 kisi sececem cekim gelmedi sadece onlar bekler daha cekim gelmedi isteyen arkadaşları takip İcin bekler ne kadar sürecegi malum cok darlandım ama gelmedi hayla bir iki kisi DM atmış sigara parası Atacam DM klasman bir ikiye gelincede simdi rastgele sececm 2 kisi not hayla cekim gelmedi
Tmmdır dost bekliyoruz

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,555
20,513
113
DM atmak huyum değil beni sec

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...