- 15,619
- 5,358
- 113
@tolga1453 kesene bereket şimdiden 🤝
Benim kadrodasin
Bu iki arkadaşım gelince rol yapacakNerelisin kral😊
Kesene bereket dost düşüncen için teşekkürlerBeyler 2 kisi sececem cekim gelmedi sadece onlar bekler daha cekim gelmedi isteyen arkadaşları takip İcin bekler ne kadar sürecegi malum cok darlandım ama gelmedi hayla bir iki kisi DM atmış sigara parası Atacam DM klasman bir ikiye gelincede simdi rastgele sececm 2 kisi not hayla cekim gelmedi
Tmmdır dost bekliyoruzBeyler 2 kisi sececem cekim gelmedi sadece onlar bekler daha cekim gelmedi isteyen arkadaşları takip İcin bekler ne kadar sürecegi malum cok darlandım ama gelmedi hayla bir iki kisi DM atmış sigara parası Atacam DM klasman bir ikiye gelincede simdi rastgele sececm 2 kisi not hayla cekim gelmedi
2 güzel dosta gitti hiç üzülmedim valla bana çıkmadı diye şimdiden bol şanslarBu iki arkadaşım gelince rol yapacak
Teşekkürler kral 🤝🙏Bu iki arkadaşım gelince rol yapacak
Başarıp biz de ulaşırız umarım teşekkürler uyuyacaktim uyumuyorum görev bizi bekler şimdiden bol şans .Bu iki arkadaşım gelince rol yapacak
Bol şans ağaBaşarıp biz de ulaşırız umarım teşekkürler uyuyacaktim uyumuyorum görev bizi bekler şimdiden bol şans .
TebriklerBu iki arkadaşım gelince rol yapacak
DM atmak huyum değil beni secBeyler 2 kisi sececem cekim gelmedi sadece onlar bekler daha cekim gelmedi isteyen arkadaşları takip İcin bekler ne kadar sürecegi malum cok darlandım ama gelmedi hayla bir iki kisi DM atmış sigara parası Atacam DM klasman bir ikiye gelincede simdi rastgele sececm 2 kisi not hayla cekim gelmedi
Eyvallah kesene bereketSunalım rol yapacaklar belli oldu gerisi ister arakdasları takip İcin bekler ister beklemez kimseyi uykusundan etmeyelim
Öyle yapalım farklı kişilere de atalım başarılı olup@GOKAYBET knka başarı olursak burda ki dostlardan sec bende oyle yapcm🤝
Güzel kişiler seçtin dost gelir inşallah bir an evvel çekimBu iki arkadaşım gelince rol yapacak
Sigara parası da mı yokSunalım rol yapacaklar belli oldu gerisi ister arakdasları takip İcin bekler ister beklemez kimseyi uykusundan etmeyelim
Sahada bol şansEkli dosyayı görüntüle 928539
Ev 66,5 alta kaldı freebet gelirse yüzde yüz çekim var 1 dostuma roll hediye edeceğim.
Hadi gelsinEkli dosyayı görüntüle 928539
Ev 66,5 alta kaldı freebet gelirse yüzde yüz çekim var 1 dostuma roll hediye edeceğim.