- 1,816
- 2,248
- 113
Dost bu sıralar geç geliyor misliden para 1 saat içinde gelir en geç
Normalde bu kadara kalmaz dıda cekim yaptım 9 da 4 saat kuralı varmıs
Dost bu sıralar geç geliyor misliden para 1 saat içinde gelir en geç
Normalde bu kadara kalmaz dıda cekim yaptım 9 da 4 saat kuralı varmıs
Tamam inandıkSilme falan yok geldi bakiye arkadaşlar gözünüz aydın
Gelmiş diyorumSag salm gelsinde dost para sorun degl nezann gelecgi gelince atarsın sonuçta 🤝
Ne gelmsGelmiş diyorum
Msj kasıyor ban asjshdjGelmiş diyorum
Helal bro sanaOrtalama benim cekimleri böyle yoruyor 2 aydır ful burdayım 300 tl yatırdım yüzde 10 kayıp borusu aldım 300 cektim tekrar yatırdım 23k yaptım 2 inciye
Tebrikler güzel talibim DM de bekliyorumOrtalama benim cekimleri böyle yoruyor 2 aydır ful burdayım 300 tl yatırdım yüzde 10 kayıp borusu aldım 300 cektim tekrar yatırdım 23k yaptım 2 inciye
Gelir knka odemelrr yapmıs dha oncesi acelesi yol beklemeye gecince 15dk hesabında 🤝Ortalama benim cekimleri böyle yoruyor 2 aydır ful burdayım 300 tl yatırdım yüzde 10 kayıp borusu aldım 300 cektim tekrar yatırdım 23k yaptım 2 inciye
Çok beklettin ama beniOrtalama benim cekimleri böyle yoruyor 2 aydır ful burdayım 300 tl yatırdım yüzde 10 kayıp borusu aldım 300 cektim tekrar yatırdım 23k yaptım 2 inciye
Güzel yakalamissinOrtalama benim cekimleri böyle yoruyor 2 aydır ful burdayım 300 tl yatırdım yüzde 10 kayıp borusu aldım 300 cektim tekrar yatırdım 23k yaptım 2 inciye
UkanTebrikler güzel talibim DM de bekliyorum
Yeter ban yicen bak 😀😀😀Çok beklettin ama beni![]()
Banlik bir durum yok AğaUkan
Yeter ban yicen bak 😀😀😀
Ban bam15dk hesapta para
Gokay bet bu ara fena cenabetlik var sende de aynı galiba durumlarGüzel yakalamissin
Son kararım ✅ zingooo