- 17,946
- 11,304
- 113
Kanka adam seçecek sakin olsan rica ediyorum artık darlamayalim kimseyiSecte biz de oynayalım bu güzel maçları usta![]()
Kanka adam seçecek sakin olsan rica ediyorum artık darlamayalim kimseyiSecte biz de oynayalım bu güzel maçları usta![]()
Bı yarım saat içinde gelecektir dostHayla gelmedi beyeler
Geçmeyecek bence3.30 a kadar vakti var onun kanka bekliyoruz
3bucuga kadar gelirHayla gelmedi beyeler
Darlama Yok usta sadece takipteyim merak ediyorum suç mu buKanka adam seçecek sakin olsan rica ediyorum artık darlamayalim kimseyi
Onun seçilmeyeceği Garanti zaten dost. Her türlü insan var işte dostKanka adam seçecek sakin olsan rica ediyorum artık darlamayalim kimseyi
17 kere falan beni seç yazdın sence bu durumda hiçbir anormallik yok mu ?Darlama Yok usta sadece takipteyim merak ediyorum suç mu bu
Neden anlamadım sen mi garantisin ayıp gerçekten şimdi bunu yazarak ne oldun çok bilmiş mi kral miOnun seçilmeyeceği Garanti zaten dost. Her türlü insan var işte dost
Direk elendi zaten o boşver17 kere falan beni seç yazdın sence bu durumda hiçbir anormallik yok mu ?
Evet beni seçmesini istiyorum ne var bunda secilmiyecegimi bile bile siz dururken17 kere falan beni seç yazdın sence bu durumda hiçbir anormallik yok mu ?
Birde bu arkadaşı daha önce gören tanıyan varmı ben ilkkez görüyorumDirek elendi zaten o boşver
Siz seçilecek siniz biliyorum bunu zaten sakın olunDirek elendi zaten o boşver
Yav kardeşim kapat konuyu bekle işte zamanını verirse alırsınEvet beni seçmesini istiyorum ne var bunda secilmiyecegimi bile bile siz dururken
Nüfus müdürü müsün forumunBirde bu arkadaşı daha önce gören tanıyan varmı ben ilkkez görüyorum
Var var bilinmedik birisi değilBirde bu arkadaşı daha önce gören tanıyan varmı ben ilkkez görüyorum