- 19,543
- 21,110
- 113
Beni alıntı yapma işine bak yaz 😆Gözü olanın gözü çıksın mı yazsak
Beni alıntı yapma işine bak yaz 😆Gözü olanın gözü çıksın mı yazsak
Ben toplucam bağışı sonra bakarım konuya@TommyEgan bağışlar yapıldı mı?
Onlar öyle istiyor zaten 200 mü kazandık 210 k dağıtım yapmamız lazım 🤣Paranın hepsini dağıtsan yine de yaranamazdın bunlara Puahah 😀😀
Ben sana küstüm konuşmuyorumBeni alıntı yapma işine bak yaz 😆
Beddualarıda tutuyor vallahi birisi para istesin vermeyince bidaha kazanma inşallah hepsini kaybet desin y.. yedin bidaha sittin sene kazanç olmuyor 😆Onlar öyle istiyor zaten 200 mü kazandık 210 k dağıtım yapmamız lazım 🤣
Ölürüm sana bebeğimBen sana küstüm konuşmuyorum
Öyle yok bi ton laf ettin durduk yere o işler o kadar kolay değilÖlürüm sana bebeğim
Olur öyle şeyler barışırız birgün gülüm 🙏Öyle yok bi ton laf ettin durduk yere o işler o kadar kolay değil
Özür dile affedimOlur öyle şeyler barışırız birgün gülüm 🙏
Dilemem bu yaşıma kadar hatalıda olsam kimseden özür dilemedim kendime yazık ettim kendimden bile dilemedim ama kusura bakma diyebilirim geçerliyse 😆Özür dile affedim
Uzatmasan sayardık ama neyse hadi ben abiyim affettim 🥰Dilemem bu yaşıma kadar hatalıda olsam kimseden özür dilemedim kendime yazık ettim kendimden bile dilemedim ama kusura bakma diyebilirim geçerliyse 😆
Varol abim saygilar ellerinden öperim 😆Uzatmasan sayardık ama neyse hadi ben abiyim affettim 🥰
Oldu kaçırdınKrallar dağıtım oldu mu
EvetKrallar dağıtım oldu mu
Evet @TommyEgan sağol kanka 2 k için teşekkür ederim senin gibi bir adam yok tamamını dağıttınKrallar dağıtım oldu mu
Seni bekliyordu kankaKrallar dağıtım oldu mu
Aldık Kızılay ve kedilere gidecekSeni bekliyordu kanka
Dost ne gerek vardı 3k da bana atmışsın neyse dönüşü olur mutlaka thanks @TommyEganKrallar dağıtım oldu mu