- 7,136
- 7,375
- 113
Bol şanslar dost. Yine sen ve yine ilginç denemeler
Sallama yaptım @Erhan2121 forumda yokken kazancam kesin uğursuzluk ondaBol şanslar dost. Yine sen ve yine ilginç denemeler![]()
Beni görmesin o da bana sallıyor. Herkes parası olanın yancisi olmuşSallama yaptım @Erhan2121 forumda yokken kazancam kesin uğursuzluk onda
- bakiye gidecek bu kez
Bilerek dağıtımlı açmadım kızılaya bağış yapcamOooooo kralll
Kaos yaratmaBeni görmesin o da bana sallıyor. Herkes parası olanın yancisi olmuş![]()
@AnthonyEdwards la beraber kan veririz senin yerineBilerek dağıtımlı açmadım kızılaya bağış yapcam
Vampirler@AnthonyEdwards la beraber kan veririz senin yerine
Kedilere mama da alırızVampirler
Forumda son zamanlarda kaos zirvedeKaos yaratma
O işler başkasından sorulurKedilere mama da alırız
İyi yapmışsın bağışla sen senin paranla aldığı şeyleri bize satsinlar sonra tekrar para kazansinlar 🤣Bilerek dağıtımlı açmadım kızılaya bağış yapcam
Bundan sonra biz devraldık. Mama bağış bize ait.O işler başkasından sorulur![]()
Mamaları hayvanlara vere vere hepsi zombi gibi olmuş fare geçiyor önlerinden ölü gibiler seylerinde değil 🤣Bundan sonra biz devraldık. Mama bağış bize ait.
İşte o yüzden devraldık. Ödül için samanlıktan fare yakalamak zorunlu.Mamaları hayvanlara vere vere hepsi zombi gibi olmuş fare geçiyor önlerinden ölü gibiler seylerinde değil 🤣
Makbuz isteremBundan sonra biz devraldık. Mama bağış bize ait.
Sma ?Bilerek dağıtımlı açmadım kızılaya bağış yapcam