Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı TommyEgan / Euroleague İkilik

Kupon Miktarı
3000
Kupon Oranı
7.00

karkar92

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,391
1,658
113
Valla haklısın boş yere sürekli ban yiyorum bu durum yüzünden bundan sonra bana ters laf edeni direk yoksayacam baska türlü olmuyor
Anında tahrik olan birisin bence buda onların işine geliyor sana küfür ettirip forumdan geçici ban yemeni sağlıyor bence küfür etme direkt bildir yöneticilere

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,130
37,366
113
Anında tahrik olan birisin bence buda onların işine geliyor sana küfür ettirip forumdan geçici ban yemeni sağlıyor bence küfür etme direkt bildir yöneticilere
Sen gecen ıntıhar edıcem dıye konu acan jojo bonanza

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,084
21,439
113
Valla haklısın boş yere sürekli ban yiyorum bu durum yüzünden bundan sonra bana ters laf edeni direk yoksayacam baska türlü olmuyor
Yoksay adminlere etiket at gerek yok valla kardeşim boş yere baş ağrısı
Reelde ipsiz sapsız ortam görmemiş bir baltaya sap olamamış adamlar burda Dubai Kralı olarak takılıyor o yüzden diyotum gerek yok gecen güzel olsun kardeşim

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,870
53,636
113
Yoksay adminlere etiket at gerek yok valla kardeşim boş yere baş ağrısı
Reelde ipsiz sapsız ortam görmemiş bir baltaya sap olamamış adamlar burda Dubai Kralı olarak takılıyor o yüzden diyotum gerek yok gecen güzel olsun kardeşim
Eyw abi bundan sonra mümkün mertebe bu şekilde yapacam her insanlan muhabbete girilmiyor maalsef senin de gecen güzel olsun

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
Ödendi yapılan çekim 3 saat sonra red aldı yeni talep verdik teşekkürler @betgit