- 6,391
- 1,658
- 113
Hissedilen 39Yaş harbi 39 mu
Hissedilen 39Yaş harbi 39 mu
Kavga sayısı azmış la ben 15 yaşına gelene kadar 87 kere sopa yedim pauhaYanlış anladım kral sert yapma ben burda el ense gote şaplak attığın adamlara benzemem 39 yılda 13 tane kavga 3 tane kavgadan kaçış 24 dayaktan kaçma yaşadım
39 yaşında mısın vay aqYanlış anladım kral sert yapma ben burda el ense gote şaplak attığın adamlara benzemem 39 yılda 13 tane kavga 3 tane kavgadan kaçış 24 dayaktan kaçma yaşadım
Ben de klavye delikanlılıgı fazla kral burda eserim reelde pamuk şekerimKavga sayısı azmış la ben 15 yaşına gelene kadar 87 kere sopa yedim pauha
Aynı ben pauhaBen de klavye delikanlılıgı fazla kral burda eserim reelde pamuk şekerim
20 günde 2 k mesajBen de klavye delikanlılıgı fazla kral burda eserim reelde pamuk şekerim
Aklıma biri geldi de neyse bende kalsın puaha20 günde 2 k mesaj
Bi daha para kazanmicam bu ne amk ödenmiyor çekimAklıma biri geldi de neyse bende kalsın puaha
Aha onaylandı maili geldi hemen bakalımBi daha para kazanmicam bu ne amk ödenmiyor çekim
Eskiden ferdi vardi her gece ben intihar etmeye gidiyordum derdi o aklıma geldi pauahaBi daha para kazanmicam bu ne amk ödenmiyor çekim
Cok şükürGeldi geldiğğğğğ
Hayırlı olsun kralGeldi geldiğğğğğ
İntihar noktasına gelecek kadar bu oyunu oynayanın kendisine saygısı yokturEskiden ferdi vardi her gece ben intihar etmeye gidiyordum derdi o aklıma geldi pauaha
Zındık
Ne intiharı ne hali kumar yüzünden intihar etmeyi düşünen adam varsa suan hemen intihar etsinİntihar noktasına gelecek kadar bu oyunu oynayanın kendisine saygısı yoktur
Adı üstünde kumar kazanmakta var kaybetmekte bu oyunun cilvesi
Afrikada kuyu açıldı iftar bedeli ödendi de 😆😆Fidan bağışında bulundum dağıtım bitti
O sonraki kazançtaAfrikada kuyu açıldı iftar bedeli ödendi de 😆😆